restaurant Amsterdam

Restaurant te Amsterdam!

Brengt u binnenkort een bezoekje aan onze prachtige hoofdstad en wilt u ’s avonds ergens lekker uit eten? Kom dan langs in ons restaurant in Amsterdam! Ons restaurant te Amsterdam specialiseren we in de Nepalese, Indiase en Oriëntaalse keuken. Culinair meesterschap gecombineerd met een ongekende service resulteren bij ons restaurant in Amsterdam voor een onvergetelijke avond. Wij vinden kwaliteit van voedsel heel erg belangrijk en streven bij elk gerecht dat we bereiden daarom naar de hoogste kwaliteit. Daarom gebruiken we elke dag dagverse producten. Geniet van een goede curry, tandoori, masala of een van onze andere gerechten in ons restaurant te Amsterdam. Reserveer direct online om zeker te zijn van een tafeltje.

Een sfeervol en gezellig restaurant in Amsterdam

Voor een knus en sfeervol diner gaat u naar ons elegante restaurant in Amsterdam. U dineert dan in een Oriëntaalse wereld, vol met sfeervolle verlichting, kleurrijke banken en heerlijke geuren van specerijen. Wij hebben plaats voor zowel stellen van twee personen aan onze knusse tafels, als grotere groepen op onze lange banken en privé nissen. Maak kennis met de Indiase en Nepalese keuken met ons restaurant te Amsterdam!

Onze menukaart

Surya Restaurants is trots op haar uitgebreide menukaart. U kunt gerust spontaan bij ons restaurant in Amsterdam komen eten. Onze menukaart is bijzonder ruim, met keuze uit diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten die variëren in kruiden en smaak. Er is voor ieder wat wils. U vindt op onze menukaart een uitgebreide hoeveelheid gerechten per onderstaande categorieën:

  • Voorgerechten
  • Nepalese hoofdgerechten
  • Indiase Tandoori hoofdgerechten
  • Curry gerechten
  • Vegetarische hoofdgerechten
  • Biryani gerechten
  • Bijgerechten
  • Indiaas brood
  • Nagerechten

Moeten we bij de bereiding rekening houden met speciale dieetwensen, zoals een lactose intolerantie of een allergie? Geef dit even aan bij het reserveren of bij de bediening en wij maken het in orde voor u! Bekijk online onze volledige
menukaart.

Reserveren in ons restaurant in Amsterdam!

Voor een aangename en gedenkwaardige gezellige avond kiest u voor ons restaurant in Amsterdam. Wij nodigen u van harte uit om diverse gerechten van culinair meesterschap bij ons te komen proeven. U mag een voortreffelijke selectie van gerechten uit de Indiase, Nepalese en Oriëntaalse keuken verwachten. Direct online reserveren kunt u doen via de website of u kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 035 6319 420.

Liever in Utrecht of Hilversum genieten van culinair meesterschap? Naast een restaurant in Amsterdam heeft Surya Restaurants ook vestigingen in Utrecht en Hilversum.