Services

Dinner

Wij bieden een verscheidenheid aan Indiase en Nepalese gerechten met behoud van de originele smaak. Onze chef-koks bereiden de ingrediënten zelf en koken de maaltijden met passie wat duidelijk merkbaar is in de smaak van het eten.

Onze hoge kwaliteit wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd en passen uitstekend bij de Indiase en Nepalese gerechten die wij bereiden. Alle wijnen kunnen per glas of per fles worden geserveerd hetzelfde geldt ook voor de onze bruisende Prosecco.

In aanvulling daarop, bieden wij u ook exclusieve aperitieven die zullen bijdragen aan een onvergetelijke wanneer u Surya bezoekt.

Afhalen

Als u liever thuis in uw eigen omgeving eet, bel ons en bestel iets naar uw gading uit het Surya menu. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling klaar staat, in een trendy milieuvriendelijke refundable bag, om opgehaald te worden.

Gift voucher

Koop een Gift Voucher voor  uw vrienden, kennissen en/of geliefden om een leuke avond in de ontspannen lounge-sfeer van Surya restaurant te ervaren en te genieten van heerlijke Indiase of Nepalese gerechten.

Groepsreserveringen voor speciale gelegenheden

Op zoek naar een plek om een speciale gelegenheid te vieren met uw familie of zoekt u een geschikte gelegenheid voor een zakendiner? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor speciale menu suggesties.

Catering service

Wilt u thuis een feestje geven of een geheel verzorgd zakendiner in uw bedrijf? Neem dan contact met ons op  en laat u informeren over onze mogelijkheden op catering gebied.

Gratis Wi-Fi

Wilt u in contact blijven met vrienden en kennissen tijdens uw  bezoek aan Surya? Maak dan gebruik van de gratis Wi-Fi-verbinding in onze restaurants.