Nepalees eten Amsterdam

Bestellen en afhalen

Wilt u ook thuis genieten van de heerlijke gerechten zoals u gewend bent van Surya Restaurant? Een echt authentieke maaltijd, met de hoogst mogelijke zorg bereid. Helaas kunt u op het moment niet meer gezellig uit eten gaan in een van onze restaurants. Toch wilden we u onze authentieke maaltijden niet onthouden. Bestel de gerechten naar wens. Een bestelling plaatsen bij een partner kost ons geld, daarom kunt u beter direct telefonisch bestellen.

Amsterdam

Heerlijke samosa shaat, king prawn butterfly, lamb choila… U kunt een bestelling plaatsen door te bellen naar 020 6767 985, afhalen in het restaurant en thuis serveren. Het restaurant in Amsterdam is gevestigd aan de Ceintuurbaan 147, we ontvangen u daar graag.

Wanneer u de bestelling liever niet ophaalt kunt u een bestelling plaatsen bij bijvoorbeeld Deliveroo, Thuisbezorgd of Uber Eats en deze op ieder adres naar wens laten bezorgen.

020 6767 985

Hilversum

Klinkt een lekkere groene curry, chicken soup of tandoori u als muziek in de oren? U kunt rechtstreeks een bestelling plaatsen door te bellen naar 035 6319 420 en uw bestelling afhalen in het restaurant. Ons restaurant in Hilversum is gevestigd aan de Langestraat 126.

Liever laten bezorgen? Ook dat is geen probleem. Bestel de gerechten naar wens dan online bij Resengo. Dan wordt het eten bij u thuis bezorgd en kunt u meteen aan tafel.

035 6319 420

Utrecht

Woont u in Utrecht en wilt u ook thuis genieten van de culinaire hoogstandjes die u gewend bent van Surya Indiaas? Bestel dan door te bellen naar het restaurant via 030 2080 809, vervolgens kunt u uw bestelling afhalen in ons restaurant aan Janskerkhof 23.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de gerechten tot de deur te laten leveren. Plaats dan een bestelling bij een van onze verzendpartners: Deliveroo, Uber Eats of Thuisbezorgd.

030 2080 809

Bodegraven

Of u nou trek heeft in een panier tikka  of samosa: onze uitgebreide menukaart biedt voor ieders die eten wilt bestellen in Bodegraven wat wils. Plaats dus gauw een bestelling in ons restaurant door te bellen naar 0 172 742 991.

Vervolgens kunt u de bestelling afhalen in het restaurant aan de Wilhelminastraat 23 in Bodegraven. Indien u de bestelling liever laat bezorgen kunt u een bestelling plaatsen bij Resengo of Thuisbezorgd en het eten thuis laten bezorgen.

017 2742 991

Geniet thuis van Surya

We hopen u gauw weer te mogen ontvangen in een van onze restaurants. Tot die tijd kunt u een bestelling plaatsen en thuis ook zo genieten van Surya. Wanneer u vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze restaurants bij u in de buurt. Warme groet, team Surya.