Reserveer direct!

Indiaas eten afhalen in Amsterdam bij Surya Restaurants

Wilt u heerlijk Indiaas eten afhalen in Amsterdam? Dat kan bij Surya Restaurants! Door het eten af te halen, kunt u genieten van een heerlijke Indische maaltijd in uw eigen omgeving. Bij ons kunt u van de Indiase en Nepalese keuken genieten. Wij begrijpen dat u ook thuis wilt genieten van deze heerlijke keukens. Daarom bieden wij nu een speciale bestellen en afhalen service tot u weer kunt genieten in ons restaurant. Bestel de gerechten telefonisch op 020 6767 985. Of doe dit online via onze website

Smaakvolle Indiase gerechten

De Indiase keuken bestaat uit zeer veelzijdige gerechten. U kunt bijvoorbeeld kiezen van een heerlijke curry, masala gerecht of ga voor de tongstrelende tandoori. Elke maaltijd wordt door ons met de hoogst mogelijke zorg bereid, ondanks dat u deze momenteel niet bij ons in het restaurant kunt nuttigen. Uiteraard is het nog altijd mogelijk om alle gerechten naar wens te bestellen.

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

indiaas eten amsterdam

Zeer divers menu

Wij bieden een zeer divers menu aan Indiase gerechten. Door het brede pallet aan smaken wordt u altijd verrast door de heerlijke gerechten. Onze menukaart bestaat uit diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Elke gerecht is exotisch, zit vol met smaak en wordt met passie klaargemaakt.

Naast Indiase gerechten kunt u bij ons ook kiezen uit Nepalese en Oriëntaalse gerechten. Wij hebben genoeg keus voor iedereen. Het menu bestaat uit diverse Nepalese en Indiase voorgerechten, hoofdgerechten, diverse curries, biryani gerechten en diverse soorten Indiaas brood. U kunt ook bijgerechten bestellen of een geheel eigen menu (laten) samenstellen. Wilt u een gerecht pittiger dan het op de menukaart staat, of juist minder pittig? Laat het ons weten, wij bereiden het graag zoals u dat wenst.

Bekijk het menu online

Op onze website kunt u het menu uitgebreid bekijken. Wij komen uw Indiaas eten bezorgen in Amsterdam. Geef uw bestelling telefonisch aan ons door, zodat wij snel voor u aan de slag kunnen. U kunt het Indiaas eten dan zo snel mogelijk afhalen bij ons restaurant in Amsterdam. Volgt u een bepaald dieet of heeft u een intolerantie of allergie? Geef dit dan bij de bestelling aan ons door. Wij kunnen hier uiteraard rekening mee houden.

Indiaas eten amsterdam cocktails

Online bestellen!

Bestel direct een gerecht

Ziet u het zitten om thuis heerlijk te genieten van onze Indiase en Nepalese gerechten? Kies dan voor Indiaas eten afhalen in Amsterdam. Bestel direct door te bellen naar 020 – 6767 985. U kunt dan uw diner bij ons afhalen. Het is ook mogelijk om te laten Indiaas bezorgen in Amsterdam, dan kunt u bestellen onze website. Of bestel de gerechten telefonisch op 020 6767 985. Ook wanneer u nog vragen hebt, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij willen u voorzien van de beste Indiase gerechten.