Indiaas eten Amsterdam

Wilt u graag heerlijk Indiaas eten in Amsterdam? Wij van Surya Restaurants verwelkomen u graag. Bij ons waant u zich even in India en geniet u van de veelzijdige Indiase en Nepalese keuken op topniveau. Of u nu met uw partner een avond romantisch culinair wilt dineren, of met uw beste vrienden herinneringen op wilt halen onder het genot van goed eten: wij zorgen dat u een heerlijke avond tegemoet gaat. Overheerlijk Indiaas eten in Amsterdam, Utrecht of Hilversum doet u bij ons: Surya Restaurants.

Wilt u direct reserveren bij één van onze drie restaurants? Neem dan telefonisch contact op met de locatie waar u graag wilt genieten van de heerlijkste gerechten. Wilt u voor een groep vanaf 8 personen reserveren? Dan kunt u dat ook per mail doen. Wij zullen dan indien gewenst een mooi veelzijdig menu voor u voorbereiden met gerechten naar uw keuze.

 

Online Bestellen!

 

Van Indiaas eten genieten bij Surya Restaurants

Smul van onze hemelse curry, geniet van onze masala gerechten of proef van onze smaakvolle tandoori. Naast goed eten en drinken, zorgt ook de bediening en het interieur voor de totale beleving. Daarom kunt u van ons hoge service verwachten, waarbij we het u zo goed mogelijk naar wens proberen te maken. Stapt u eenmaal onze voordeur binnen? Dan komt u terecht in een sfeervolle, Indiase inrichting waar u eventjes kunt ontsnappen aan alledag.

Dat is pas zorgeloos genieten van overheerlijk eten vol smaak en met een overvloed van kruiden. Van indian chicken tot de meest veelzijdige vegetarische gerechten vol lekkere groenten en kruiden. In onze restaurants is het écht lekker genieten. Van het eten en van elkaar. Zoek daarom niet verder en kom heerlijk genieten in het centrum van Amsterdam, Hilversum of Utrecht!

Hemels Indiaas eten in Amsterdam

In India staan de keuken en de liefde voor koken centraal. Met veel liefde en passie wordt hier aan de meest authentieke en smaakvolle gerechten gewerkt. Zo ook bij Surya Restaurant. Wij bereiden ons eten met de grootst mogelijke zorg. Hiervoor gebruiken we enkel de meest dagverse producten van hoge kwaliteit. Des te meer kunt u genieten van heerlijk Indiaas eten in Amsterdam!

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

Online Bestellen!

indiaas eten amsterdam

Over de Indiase keuken

De Indiase keuken is een diverse keuken, waarbij veel verschillende ingrediënten, smaken, kleuren en kruiden gecombineerd worden. Dit heeft veel te maken met het feit dat het land bestaat uit allerlei verschillende bevolkingsgroepen. De verschillende etnische groepen en religies hebben dus doorgewerkt op het ontstaan van de Indiase keuken. Vanuit alle hoeken van India zijn er invloeden in de gezamenlijke Indiase keuken terecht gekomen. Dit maakt de Indiase keuken nog kleurrijker en veelzijdiger! Wilt u graag zelf proeven en genieten van alle kleuren en geuren uit de Indiase keuken? En bent u daarnaast ook erg benieuwd naar de Nepalese keuken? Dan zult u bij ons genieten als geen ander!

Kenmerkend is onder meer het vele gebruik van rijst, groenten, specerijen en kruiden. Bij veel mensen zal een belletje gaan ringelen als ze de termen curry, tandoori, tikka of kofta horen. Dit zijn allemaal bekende Indiase gerechten.

Vanwege de grote invloed van het Hindoeïsme wordt er geen rundvlees gegeten. De koe is namelijk een heilig dier. Wel wordt veelvuldig gebruik gemaakt van ghee, wat geklaard botervet is.

Een tafel vol eten

Naast de vele ingrediënten en kruiden is het ook erg gebruikelijk om, wanneer er met een groep samen gegeten wordt, meerdere gerechten tegelijk op tafel te hebben staan. Zo kan er samen gegeten worden van allerlei verschillende gerechten en kun je genieten van zoveel meer smaken dan enkel één gerecht te bieden heeft. Zo kan dat ook bij ons. In elk van onze restaurants kunt u genieten van diverse voorgerechten, gevolgd door meerdere hoofdgerechten. Vraag onze bediening gerust om aanbevelingen wanneer u bij ons aanschuift. We vertellen u graag over onze Indiase specialiteiten. Wanneer zien we voor Indiaas eten in Amsterdam of in ons Indiaas restaurant in Utrecht?

Ook keuze uit Nepalese en Oriëntaalse gerechten

Bent u meer fan van bijvoorbeeld de Nepalese keuken of Oriëntaalse gerechten? Ook dan hebben wij genoeg keus voor u! Surya Restaurants is namelijk niet alleen een Indiaas restaurant in Amsterdam, maar ook een Nepalees en Oriëntaals restaurant. Ook in ons Indiaas restaurant in Utrecht en Nepalees restaurant in Hilversum kunt u genieten van beide keukens.

Divers menu bij ons Indiaas restaurant in Amsterdam

Kies uit een breed pallet aan smaken en laat u verrassen. Op onze menukaart treft u onder meer diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Zoals de vegetarische Samosa, een Boti Kabab of de hemelse Tandoori Garlic King Prawns. Ieder gerecht is even exotisch, even smaakvol en met evenveel passie voor u klaargemaakt.

Bekijk hier ons uitgebreide menu vol overheerlijke voorgerechten, Nepalese en Indiase tandoori hoofdgerechte, verse curries, vegetarische hoofdgerechten, biryani gerechten en vele soorten Indiaas brood. Vergeet tot slot ook onze bijgerechten niet en u kunt zelf (of door ons) een heerlijk menu (laten) samenstellen! Alle gerechten kunnen naar eigen smaak worden bereid, van mild tot zeer pittig.

Indiaas eten amsterdam cocktails

Reserveer direct!

Voedsel intolerantie of allergie?

Volgt u een speciaal dieet of heeft u een intolerantie of allergie? Geef dit gerust aan ons door. Ook wanneer u vegetarisch of veganistisch bent! Wij houden graag rekening met u. Sterker nog: vegetarisch en veganistisch eten is zeer normaal in de Indiase gemeenschap. Voor de vegetariër hebben wij dan ook een een zeer ruime menu om uit te kiezen (zeker 25+ gerechten!).

Reserveren of contact opnemen

Wilt u graag heerlijk Indiaas eten in Amsterdam bij Surya Restaurant? Wij heten u van harte welkom! Wij kunnen ook bij u bezorgen. Bekijk gerust online onze menukaart. Bestel telefonisch Nepalese eten in Hilversum, Utrecht of Amsterdam of zoek ons op via Ubereats, Deliveroo of Thuisbezorgd.

Heeft u vragen en / of opmerkingen? Of wilt u reserveren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Naast ons restaurant in Amsterdam treft u ons ook in Utrecht en in Hilversum.

Waar kan in Indiaas eten in Amsterdam?

Bij Surya Restaurants kunt u heerlijk Indiaas eten in Amsterdam. In ons authentieke Indiase restaurant in Amsterdam staan diverse heerlijke Indiase gerechten op de menukaart.

Kan ik Indiase gerechten afhalen?

Dat kan zeker! Ook thuis kunt u genieten van onze heerlijke gerechten. Deze kunt u bij ons bestellen door te bellen naar het restaurant in uw stad. De gerechten worden altijd met veel aandacht en de hoogst mogelijke zorg bereidt. Dit is zoals u het van ons gewend bent in ons Indiase restaurant in Amsterdam. Kijk op de bestellen en afhalen pagina voor meer informatie.

Wat houdt een Indiaas restaurant in Amsterdam in?

Wij zijn Surya Restaurants, een Indiaas restaurant in Amsterdam. Wij serveren Indiase gerechten. Ons restaurant is sfeervol ingericht door passende aankleding en mooie sfeerverlichting. Daarnaast zullen de kruidige geuren uit de keuken ervoor zorgen dat u het water al in de mond hebt lopen zodra u binnen komt.

Welke Indiase gerechten zijn er?

Wij serveren diverse Indiase gerechten. Onze menukaart staat online en u kunt hier precies zien wat wij serveren. Naast de Indiase gerechten, serveren wij ook Nepalese gerechten. Kijk op de menukaart voor al onze gerechten.