Indiaas eten Amsterdam

Wilt u graag heerlijk Indiaas eten in Amsterdam? Wij van Surya Restaurant verwelkomen u graag. Bij ons waant u zich even in India en geniet u van de Indiase keuken op topniveau. Of u nu met uw partner een avond romantisch culinair wilt dineren, of met uw beste vrienden herinneringen op wilt halen onder het genot van goed eten: wij zorgen dat u een heerlijke avond tegemoet gaat. Smul van onze hemelse curry, geniet van onze masala gerechten of proef van onze smaakvolle tandoori. Bent u meer fan van bijvoorbeeld de Nepalese keuken of Oriëntaalse gerechten? Ook dan hebben wij genoeg keus voor u! Naast goed eten en drinken, zorgt ook de bediening en het interieur voor de totale beleving. Daarom kunt u van ons hoge service verwachten, waarbij we het u zo goed mogelijk naar wens proberen te maken. Stapt u eenmaal onze voordeur binnen? Dan komt u terecht in een sfeervolle, Indiase inrichting waar u eventjes kunt ontsnappen aan alledag.

Hemels Indiaas eten in Amsterdam

In India staat de keuken en de liefde voor koken centraal. Met veel liefde en passie wordt hier aan de meest authentieke en smaakvolle gerechten gewerkt. Zo ook bij Surya Restaurant. Wij bereiden ons eten met de grootst mogelijke zorg. Hiervoor gebruiken we enkel de meest dagverse producten van hoge kwaliteit. Des te meer kunt u genieten van heerlijk Indiaas eten in Amsterdam! Kies uit een breed pallet aan smaken en laat u verrassen. Op onze menukaart treft u onder meer diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Zoals de vegetarische Samosa, een Boti Kabab of de hemelse Lemon King Prawns. Ieder gerecht is even exotisch, even smaakvol en met evenveel passie voor u klaargemaakt. Volgt u een speciaal dieet of heeft u een intolerantie of allergie? Geef dit gerust aan ons door. Ook wanneer u vegetarisch of veganistisch bent! Wij houden graag rekening met u. Sterker nog: vegetarisch en veganistisch eten is zeer normaal in de Indiase gemeenschap.

Reserveren of contact opnemen

Wilt u graag heerlijk Indiaas eten in Amsterdam bij Surya Restaurant? Wij heten u van harte welkom! Wij kunnen ook bij u bezorgen. Bekijk gerust online onze menukaart. Heeft u vragen en / of opmerkingen? Of wilt u reserveren. Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Naast ons restaurant in Amsterdam treft u ons ook in Utrecht en in Hilversum.