Indiaas eten in Amsterdam | Surya Restaurants

Reserveer direct!

Indiaas eten Amsterdam

Wilt u graag heerlijk Indiaas eten in Amsterdam? Wij van Surya Restaurants verwelkomen u graag. Bij ons waant u zich even in India en geniet u van de Indiase keuken op topniveau. Of u nu met uw partner een avond romantisch culinair wilt dineren, of met uw beste vrienden herinneringen op wilt halen onder het genot van goed eten: wij zorgen dat u een heerlijke avond tegemoet gaat.

Van Indiaas eten genieten bij Surya Restaurants

Smul van onze hemelse curry, geniet van onze masala gerechten of proef van onze smaakvolle tandoori. Naast goed eten en drinken, zorgt ook de bediening en het interieur voor de totale beleving. Daarom kunt u van ons hoge service verwachten, waarbij we het u zo goed mogelijk naar wens proberen te maken. Stapt u eenmaal onze voordeur binnen? Dan komt u terecht in een sfeervolle, Indiase inrichting waar u eventjes kunt ontsnappen aan alledag.

Hemels Indiaas eten in Amsterdam

In India staat de keuken en de liefde voor koken centraal. Met veel liefde en passie wordt hier aan de meest authentieke en smaakvolle gerechten gewerkt. Zo ook bij Surya Restaurant. Wij bereiden ons eten met de grootst mogelijke zorg. Hiervoor gebruiken we enkel de meest dagverse producten van hoge kwaliteit. Des te meer kunt u genieten van heerlijk Indiaas eten in Amsterdam!

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

indiaas eten amsterdam

Over de Indiase keuken

De Indiase keuken is een diverse keuken, waarbij veel verschillende ingrediënten, smaken, kleuren en kruiden gecombineerd worden. Dit heeft veel te maken met het feit dat het land bestaat uit allerlei verschillende bevolkingsgroepen. De verschillende etnische groepen en religies hebben dus doorgewerkt op het ontstaan van de Indiase keuken.

Kenmerkend is onder meer het vele gebruik van rijst, groenten, specerijen en kruiden. Bij veel mensen zal een belletje gaan ringelen als ze de termen curry, tandoori, tikka of kofta horen. Dit zijn allemaal bekende Indiase gerechten.

Vanwege de grote invloed van het Hindoeïsme wordt er geen rundvlees gegeten. De koe is namelijk een heilig dier. Wel wordt veelvuldig gebruik gemaakt van ghee, wat geklaard botervet is.

Ook keuze uit Nepalese en Oriëntaalse gerechten

Bent u meer fan van bijvoorbeeld de Nepalese keuken of Oriëntaalse gerechten? Ook dan hebben wij genoeg keus voor u! Surya Restaurants is namelijk niet alleen een Indiaas restaurant in Amsterdam, maar ook een Nepalees en Oriëntaals restaurant.

Divers menu bij ons Indiaas restaurant in Amsterdam

Kies uit een breed pallet aan smaken en laat u verrassen. Op onze menukaart treft u onder meer diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Zoals de vegetarische Samosa, een Boti Kabab of de hemelse Lemon King Prawns. Ieder gerecht is even exotisch, even smaakvol en met evenveel passie voor u klaargemaakt.

Indiaas eten amsterdam cocktails

Reserveer direct!

Voedsel intolerantie of allergie?

Volgt u een speciaal dieet of heeft u een intolerantie of allergie? Geef dit gerust aan ons door. Ook wanneer u vegetarisch of veganistisch bent! Wij houden graag rekening met u. Sterker nog: vegetarisch en veganistisch eten is zeer normaal in de Indiase gemeenschap.

Reserveren of contact opnemen

Wilt u graag heerlijk Indiaas eten in Amsterdam bij Surya Restaurant? Wij heten u van harte welkom! Wij kunnen ook bij u bezorgen. Bekijk gerust online onze menukaart. Heeft u vragen en / of opmerkingen? Of wilt u reserveren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Naast ons restaurant in Amsterdam treft u ons ook in Utrecht en in Hilversum.