Reserveer direct!

Indiaas eten in Bodegraven

Wilt u Indiaas eten in Bodegraven? Dat kan bij Surya Restaurants! Wij zijn een Indiaas restaurant en serveren voor u authentieke gerechten uit de Indiase en Nepalese keukens. Om u de heerlijkste gerechten te serveren, worden deze bereidt met culinair meesterschap. Wij noemen ons graag het beste Indiase restaurant van Bodegraven.

De kwaliteit van onze gerechten is hoog. Alles wordt elke dag vers bereid maar we zorgen er ook voor dat de prijzen aantrekkelijk blijven. Zo kunt u als liefhebber voor een onwijs goede curry, tandoori of masala altijd bij ons terecht. Laat u verrassen door de overweldigende smaken van de Indiase en Nepalese keuken en kom heerlijk Indiaas eten in Bodegraven.

Heerlijk dineren bij Surya Restaurants in Bodegraven

 • Restaurants in Hilversum, Utrecht, Amsterdam en Bodegraven;
 • Voor diner, afhalen en catering;
 • Speciale aanbiedingen en groepsarrangementen;
 • Vis, vlees en vegetarische gerechten;
 • Bereid met ingrediënten van hoge kwaliteit;
 • Authentieke Indiase en Nepalese keuken.

Wilt u heerlijk komen dineren bij ons Indiase restaurant in Bodegraven? Reserveer dan direct online! U bent ook van harte welkom voor catering en groepsarrangementen. Om hiervoor te reserveren kunt u ook bellen naar 035 6319 420.

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

indiaas eten amsterdam

Sfeervol Indiaas eten

Naast dat onze gerechten heerlijk zijn, is ons restaurant ook sfeervol ingericht. U waant zich in ons restaurant in een Oriëntaalse wereld. Hier zorgen wij voor door middel van sfeervolle verlichting, kleurrijke banken en heerlijke geuren van de diverse specerijen die in de gerechten gebruikt worden.

In ons restaurant vindt u tafels voor twee of vier personen, maar ook lange banken en privé nissen voor groepen. Het is ons doel om u een onvergetelijke avond te bezorgen bij ons restaurant. Ook als u komt kennis maken met de Indiase en Nepalese keuken, bent u bij ons absoluut aan het juiste adres.

Zeer uitgebreide menukaart

Onze menukaart is zeer uitgebreid. Er is voor ieder wat wils. Hebt u zin in de Indiase keuken? Dan hebben wij diverse gerechten voor u om uit te kiezen. Als u liever een Nepalees gerecht kiest, hebben wij ook hier meerdere opties voor u. Bij de diverse keukens is er een ruime keuze uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten.

Wij bieden een grote verscheidenheid aan gerechten. U kunt uiteraard kiezen uit een heerlijke tandoori, currygerecht of masala maar wij bieden nog meer typisch Oriëntaalse gerechten. Hier onder vindt u een overzicht van de diverse categorieën, waar onze gerechten onder vallen:

 • Voorgerechten;
 • Nepalese hoofdgerechten;
 • Indiase Tandoori hoofdgerechten;
 • Curry gerechten;
 • Vegetarische hoofdgerechten;
 • Biryani gerechten;
 • Bijgerechten;
 • Indiaas brood;
 • Nagerechten.

Over de Indiase keuken

India staat bekend om de gevarieerde keuken waarbij veelvuldig gebruik gemaakt wordt van specerijen. Er zijn in India diverse etnische groeperingen, religies en maatschappelijke standen. Elke bevolkingsgroep heeft zijn eigen gerechten. Wij willen u een zo compleet mogelijke ervaring bieden. Daarom is onze menukaart zeer uitgebreid.

Ingrediënten die in India vaak in gerechten gebruikt worden, zijn rijst, aardappels, groenten en diverse kruiden en specerijen. U bent ongetwijfeld bekend met gerechten als kofta, tandoori of curry. Dit zijn allemaal Indiase gerechten.

Een opvallend punt van de Indiase keuken is dat er geen rundvlees gegeten wordt. De koe is in het Hindoeïsme, een religie die grote invloed heeft in India, een heilig dier. Deze dieren lopen in India zelfs vrij over straat lopen.

Indiaas eten amsterdam cocktails

Reserveer direct!

Kom sfeervol Indiaas eten in Bodegraven

Wilt u genieten van de Indiase keuken in Bodegraven? Reserveer dan direct bij Surya Restaurants. U bent bij ons van harte welkom om onze diverse gerechten te komen proeven. Het is bij ons mogelijk om direct online te reserveren maar u kunt ook bellen naar 035 6319 420.