Reserveer direct!

Indiaas eten in Hilversum

Bent u op zoek naar een restaurant waar u lekker Indiaas kunt eten te Hilversum? Kom dan een avondje eten bij Surya Restaurant! Surya is een restaurant gevestigd in onder meer Hilversum waar u heerlijk kunt eten te Hilversum. Wij specialiseren ons in de Indiase keuken, maar ook de Nepalese en Oriëntaalse keuken.

Kom culinair genieten met authentieke gerechten die gemaakt worden van verse producten. Wij vinden kwaliteit van eten erg belangrijk en gebruiken daarom enkel verse producten van hoge kwaliteit. Voor een gezellige avond Indiaas eten in Hilversum bent u dus bij Surya Restaurants aan het juiste culinaire adres. Reserveer gelijk een tafeltje via onze website.

Online bestellen!

Heerlijk eten bij Surya Restaurants

  • Restaurants in Hilversum, Utrecht en Amsterdam;
  • Diner, afhalen en catering;
  • Speciale aanbiedingen en groepsarrangementen;
  • Authentieke Indiase en Nepalese keuken.

Kom heerlijk culinair genieten van de Indiase en Nepalese keuken. Reserveer direct online via couverts of bel naar 035 6319 420 om Indiaas te eten in Hilversum.

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

indiaas eten amsterdam

Meerdere keukens bij Surya Restaurants

Bij Surya Restaurants kunt u niet alleen heerlijk genieten van de Indiase keuken in Hilversum. Wij serveren ook allerlei gerechten uit de Nepalese en Oriëntaalse keuken. Wij beschikken over een uitgebreide menukaart, met voor iedereen wat lekkers. Ideaal wanneer u een geschikt restaurant zoekt om Indiaas te eten in Hilversum met vrienden, familie, zakenrelaties of uw partner. U kunt diverse vlees- en visgerechten bestellen, allen verrijkt met een heerlijke curry, masala of tandoori.

Bent u vegetarisch of eet u graag vegetarisch wanneer het de Indiase of Nepalese keuken betreft? Ons restaurant in Hilversum kent meerdere vegetarische specialiteiten. In de Indiase gemeenschap is vegetarisch eten zeer gebruikelijk. Voor groepen onder wie vegetariërs aanwezig zijn, is Surya een zeer geschikt en klantvriendelijk restaurant. Kom heerlijk Indiaas eten in Hilversum of proef een van onze andere authentieke Oosterse gerechten.

Kom genieten van de Indiase of Nepalese keuken in ons restaurant

Ons restaurant in Hilversum

Wanneer u heerlijk uit eten wilt in Hilversum waant u zich in Surya Restaurants in een Oriëntaals aangeklede omgeving. Neem in ons sfeervolle restaurant plaats op één van onze kleurrijke loungebanken of stoelen aan een knus tafeltje. Eenmaal binnen komt de heerlijke geur van diverse specerijen, verwerkt in versbereide gerechten, u tegemoet. Dineren in een Surya restaurant is cultuur proeven, culinair genieten en gezellig samenzijn.

Naast Indiaas eten in Hilversum bent u ook van harte welkom bij onze vestigingen in Amsterdam en Utrecht.

Bekijk het menu online

U kunt bij ons het menu online alvast bekijken. Ons menu is zeer uitgebreid. Naast de Indiase gerechten kunt u ook kiezen uit Nepalese gerechten, curry gerechten, Biryani gerechten of vegetarische gerechten. Daarnaast hebben wij vele bijgerechten die u ook nog kunt bestellen naast de diverse hoofdgerechten.

Bij ons beleeft u een unieke culinaire ervaring. Bij het bereiden van de gerechten maken wij altijd gebruik van verse ingrediënten die van de beste kwaliteit mogelijk zijn. De gerechten kunnen naar eigen smaak worden bereid. Dit is van mild tot zeer pittig. Bij de diverse gerechten kunt u genieten van cocktails, wijnen en andere drankjes die wij speciaal geselecteerd hebben voor onze menukaart.

Voor eventuele vragen met betrekking tot allergieën kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Onze kaart biedt ook diverse opties voor vegetarische gasten

Kom eten met een groep

Het is ook mogelijk om bij ons te komen eten in groepsverband. Hierbij zijn diverse opties mogelijk. Zo kunt u kiezen uit een selectie van diverse hoofdgerechten waarbij wij zorgen voor de perfecte balans van gerechten. Het is ook mogelijk om te beginnen met een selectie voorgerechten, gevolgd door een selectie hoofdgerechten.

Ook voor personen die vegetarisch, veganistisch, Islamitisch zijn of personen die een gluten-allergie of lactose-intolerantie hebben zijn bij ons van harte welkom. Wij hebben voor speciale dieetwensen ook voldoende keuze op onze kaart.

Indiaas eten amsterdam cocktails

Reserveer direct!

Direct reserveren om heerlijk te eten in Hilversum

Surya nodigt u uit om te komen genieten van ons Indiase restaurant in Hilversum. Kom culinair genieten van gerechten met pit die toegankelijk zijn voor iedereen. Om te reserveren bij ons Surya Restaurant in Hilversum neemt u gerust contact met ons op door te bellen naar 035 6319 420. Het is ook mogelijk om direct online te reserveren via couverts. U bent van harte welkom in ons Indiase restaurant.

Waar kan in Indiaas eten in Hilversum?

Bij Surya Restaurants kunt u heerlijk Indiaas eten in Hilversum. In ons authentieke Indiase restaurant in Hilversum staan diverse heerlijke Indiase gerechten op de menukaart.

Kan ik Indiase gerechten afhalen?

Dat kan zeker! Ook thuis kunt u genieten van onze heerlijke gerechten. Deze kunt u bij ons bestellen door te bellen naar het restaurant in uw stad. De gerechten worden altijd met veel aandacht en de hoogst mogelijke zorg bereidt. Dit is zoals u het van ons gewend bent in ons Indiase restaurant in Hilversum. Kijk op de bestellen en afhalen pagina voor meer informatie.

Wat houdt een Indiaas restaurant in Hilversum in?

Wij zijn Surya Restaurants, een Indiaas restaurant in Hilversum. Wij serveren Indiase gerechten. Ons restaurant is sfeervol ingericht door passende aankleding en mooie sfeerverlichting. Daarnaast zullen de kruidige geuren uit de keuken ervoor zorgen dat u het water al in de mond hebt lopen zodra u binnen komt.

Welke Indiase gerechten zijn er?

Wij serveren diverse Indiase gerechten. Onze menukaart staat online en u kunt hier precies zien wat wij serveren. Naast de Indiase gerechten, serveren wij ook Nepalese gerechten. Kijk op de menukaart voor al onze gerechten.