Indiaas eten in Hilversum

Bent u op zoek naar een restaurant waar u lekker Indiaas kunt eten te Hilversum? Kom dan een avondje eten bij Surya Restaurants! Surya is een restaurant gevestigd in onder meer Hilversum waar u heerlijk kunt Indiaas eten te Hilversum. Wij specialiseren ons in de Indiase keuken, maar ook de Nepalese en Oriëntaalse keuken. Kom culinair genieten met authentieke gerechten die gemaakt worden van verse producten. Wij vinden kwaliteit van eten erg belangrijk en gebruiken daarom enkel verse producten van hoge kwaliteit. Voor een gezellige avond Indiaas eten in Hilversum bent u dus bij Surya Restaurants aan het juiste culinaire adres. Reserveer gelijk een tafeltje via onze website.

Meerdere keukens bij Surya Restaurants

Bij Surya Restaurants kunt u niet alleen heerlijk Indiaas eten in Hilversum. Wij serveren ook allerlei gerechten uit de Nepalese en Oriëntaalse keuken. Wij beschikken over een uitgebreide menukaart, met voor iedereen wat lekkers. Ideaal wanneer u een geschikt restaurant zoekt om Indiaas te eten in Hilversum met vrienden, familie, zakenrelaties of uw partner. U kunt diverse vlees- en visgerechten bestellen, allen verrijkt met een heerlijke curry, masala of tandoori. Bent u vegetarisch of eet u graag vegetarisch wanneer het de Indiase of Nepalese keuken betreft? Ons restaurant in Hilversum kent meerdere vegetarische specialiteiten. In de Indiase gemeenschap is vegetarisch eten zeer gebruikelijk. Voor groepen onder wie vegetariërs aanwezig zijn, is Surya een zeer geschikt en klantvriendelijk restaurant. Kom heerlijk Indiaas eten in Hilversum of proef een van onze andere authentieke Oosterse gerechten.

Ons restaurant in Hilversum

Wanneer u Indiaas wilt eten in Hilversum waant u zich in Surya Restaurants in een Oriëntaals aangeklede omgeving. Neem in ons sfeervolle restaurant plaats op één van onze kleurrijke loungebanken of stoelen aan een knus tafeltje. Eenmaal binnen komt de heerlijke geur van diverse specerijen, verwerkt in versbereide gerechten, u tegemoet. Dineren in een Surya restaurant is cultuur proeven, culinair genieten en gezellig samenzijn.

Naast Indiaas eten in Hilversum bent u ook van harte welkom bij onze vestigingen in Amsterdam en Utrecht.

Direct reserveren om heerlijk Indiaas te eten in Hilversum

Surya nodigt u uit Indiaas te eten in Hilversum. Kom culinair genieten van gerechten met pit die toegankelijk zijn voor iedereen. Om te reserveren bij ons Surya Restaurant in Hilversum neemt u gerust contact met ons op door te bellen naar 035 6319 420. Het is ook mogelijk om direct online te reserveren via couverts. U bent van harte welkom in ons Indiase restaurant.