Indiaas eten in Utrecht

Kunt u niet genoeg krijgen van een heerlijk Indiase curry of tandoori? Wij ook niet! Kom gezellig Indiaas eten in Utrecht in ons authentieke restaurant Surya. Bij Surya Restaurant kijkt u uw ogen uit op de menukaart en van de geurige gerechten krijgt u bij het aanschuiven direct honger. U heeft bij ons een ruime keuze uit vlees-, vis-, kip- en vegetarische gerechten. Ons restaurant biedt een mix van de Indiase en Nepalese keuken, wat zorgt voor een veelzijdig en kruidig smakenpallet.

U kunt onze restaurants vinden in Utrecht, Amsterdam en Hilversum In welk restaurant zien we u?

De achtergrond van Surya Restaurant

Surya Restaurant kent drie vestigingen waar we heerlijke gerechten bereiden en serveren uit de Nepalese en Indiase keuken. Indiaas eten in Utrecht kan bij ons op z’n best. Bij een Surya restaurant kunt u als geen ander smaken ontdekken uit de Nepalese en Oriëntaalse keuken.

De eetcultuur in Nepal is heel anders dan in Europa. Vanuit religieuze en morele overwegingen wordt er weinig vlees gegeten. Als vegetariër heb je bij ons dan ook een veel ruimere keuze dan in het gemiddelde restaurant. Maar ook liefhebbers van veel vlees, vis en kip kunnen zich uitleven bij ons. Geniet van hemels Indiaas eten in Amsterdam of proef uit meerdere keukens in Hilversum.

Wat mag u verwachten?

Op ons menu vindt u de heerlijkste vlees-, kip-, vis- en vegetarische gerechten. Kies uit gerechten zoals:

  • Curry gerechten: Butter Chicken, Madras, Lemon Chicken, Korma gerechten, Tikka Masala
  • Vegetarische gerechten: Mushroom Sabji, Bhindi, Saag Panier, Korma, Dal Tarka
  • Nepalese gerechten: Dal Bhaat Masu, Momos, Gurkha, Chili Chicken)
  • Tandoori gerechten met kip, garnalen, lam of mixed grill)
  • Biryani gerechten: licht gebruide basmati rijst met noten/specerijen gemengd met groenten en naar keuze kip/garnalen/lam
  • Indiaas brood met dips en kleine voorgerechtjes, zoals Samosa, Boti Kebab, Kachila en Hot Chicken Wings
  • En nog heel veel meer!

Groepsarrangement Indiaas eten in Utrecht

U kunt bij ons heerlijk gerechten delen en combineren of zelf genieten van uw eigen gerecht. Wilt u met een groep vanaf acht personen komen eten? Dan horen we dat graag van u, zodat wij in overleg een heerlijk menu kunnen samenstellen. Mail uw reservering vanaf acht personen naar info@suryarestaurant.nl, dan maken we een speciaal arrangement voor u. Graag aangeven of u van een groepsarrangement wilt genieten in ons restaurant in Utrecht, Hilversum of Amsterdam.

Reserveren voor Indiaas eten in Utrecht

Bent u benieuwd naar ons restaurant en spreekt de diversiteit aan gerechten u aan? Bent u nieuwsgierig naar ons vegetarische aanbod of kruidige vleesgerechten? Reserveer dan direct via onze website om heerlijk Indiaas te komen eten in Utrecht. U kunt hier reserveren bij Surya Utrecht.

Liever lekker uiteten in ons Indiaas en Nepalees restaurant in Amsterdam? Of is ons Indiaas restaurant in Hilversum dichterbij voor u? In welke vestiging u ook gaat eten, u geniet er gegarandeerd van heerlijke Indiase en Nepalese gerechten! Direct telefonisch reserveren bij één van onze restaurants kan via onderstaande telefoonnummers:

  • Amsterdam: 020 6767 985
  • Utrecht: 030 2080 809
  • Hilversum: 035 6319 420