Heerlijk Indiaas eten in Utrecht

Wilt u heerlijk Indiaas eten in Utrecht, omdat u niet genoeg kunt krijgen van een verrukkelijke Indiase curry of tandoori? Wij ook niet! Kom gezellig dineren in ons authentiek Indiaas restaurant in Utrecht Vredenburg. Bij Surya Restaurant kijkt u uw ogen uit op de menukaart en van de geurige gerechten krijgt u bij het aanschuiven direct trek.

U heeft bij ons een ruime keuze uit vlees-, vis-, kip- en vegetarische gerechten. Ons restaurant biedt een mix van de Indiase en Nepalese keuken. Wat zorgt voor een veelzijdig en kruidig smakenpallet.

Online bestellen!

Indiaas eten in Utrecht | Surya Restaurant

 • Indiase restaurants in Utrecht, Hilversum en Amsterdam
 • Diner, afhalen en catering
 • Nepalees en Indiaas eten in Utrecht, naar authentieke recepten
 • Speciale aanbiedingen en groepsarrangementen
 • Vlees, vis en vegetarische gerechten
 • Wij gebruiken verse en hoogwaardige ingrediënten

Dol op biryani, tandori met chicken en/of curry Tikka Masala? Indisch eten smaakt goed, maar nog niet veel mensen zijn bekend met de Indiase keuken. Maak daar nu verandering in door alvast een tafel te reserveren bij ons Indiase restaurant in Utrecht. Direct reserveren is telefonisch mogelijk via 030 2080 809.

Indisch eten op zijn best in Utrecht

Surya Restaurant kent drie vestigingen waar we heerlijke gerechten bereiden en serveren uit de Nepalese en Indiase keuken. Indiaas eten in Utrecht kan bij ons op z’n best. Bij een Surya Restaurant kunt u als geen ander smaken ontdekken uit de Nepalese en Oriëntaalse keuken.

Ruime keuze voor vegetariërs

De eetcultuur in Nepal is heel anders dan in Europa. Vanuit religieuze en morele overwegingen wordt er weinig vlees gegeten. Als vegetariër heeft u bij ons dan ook een veel ruimere keuze dan in het gemiddelde restaurant. Maar ook liefhebbers van veel vlees, vis en kip kunnen zich uitleven bij Surya Restaurant in Utrecht.

Geniet van hemels Indiaas eten in Amsterdam of proef uit meerdere keukens in Hilversum.

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

Online bestellen!

indiaas eten amsterdam

Biryani gerechten en curry gerechten

Op ons menu vindt u de heerlijkste vlees-, kip-, vis- en vegetarische gerechten. Kies uit gerechten zoals:

 • Curry gerechten: Butter Chicken, Madras, Lemon Chicken, Korma gerechten, Tikka Masala.
 • Vegetarische gerechten: Mushroom Sabji, Bhindi, Saag Panier, Korma, Dal Tarka.
 • Nepalese gerechten: Dal Bhaat Masu, Momos, Gurkha, Chili Chicken.
 • Tandoori gerechten met chicken, garnalen, lam of mixed grill.
 • Biryani gerechten: licht gebruide basmati rijst met noten/specerijen gemengd met groenten en naar keuze chicken/garnalen/lam.
 • Indiaas brood met dips en kleine voorgerechtjes, zoals Samosa, Boti Kebab, Kachila, Mushroom Tikka en Hot Chicken Wings.
 • En nog heel veel meer!

Bent u allergisch voor een bepaald soort ingrediënt? Geef het gerust aan ons door. Onze koks koken altijd met verse ingrediënten en kunnen bij de bereiding gemakkelijk rekening houden met uw allergieën, lactose intolerantie, gluten of zoutarm dieet.

Indiase en Nepalese keuken

De Indiase en Nepalese keuken omvatten een variatie van regionale keukens in India en Nepal. De verschillende keukens maken gebruik van kruiden, groenten en vruchten die lokaal beschikbaar zijn. Dit maakt het Indiaas en Nepalees eten zeer divers. De verschillende keukens combineren erg goed samen.

Een bekend gerecht als Chicken Tikka Masala heeft inmiddels de wereld veroverd: de kipfilet wordt gegrild in de tandoor oven en wordt bereid met uien en paprika.

Groepsarrangement Indiaas eten in Utrecht

U kunt bij ons heerlijk gerechten delen en combineren of zelf genieten van uw eigen gerecht. Wilt u met een groep vanaf acht personen komen eten? Dan horen we dat graag van u, zodat wij in overleg een heerlijk menu kunnen samenstellen.

Mail uw reservering vanaf acht personen naar info@suryarestaurant.nl, dan maken we een speciaal arrangement voor u. Graag aangeven of u van een groepsarrangement wilt genieten in ons restaurant in Utrecht, Hilversum of Amsterdam.

Indiaas restaurant in Utrecht centrum

Ons Indiaas restaurant is gevestigd in het centrum van Utrecht, aan de Janskerkhof 23 Vredenburg. De openingstijden zijn als volgt: van zondag tot dinsdag zijn we geopend van 17.00 tot 24.00 uur. De rest van de dagen (woensdag t/m zaterdag) zijn we open van 17.00 tot 01.00 uur. Onze keuken sluit om 22.30 uur.

Indiaas eten amsterdam cocktails

Reserveer direct!

Indiaas eten laten bezorgen in Utrecht

Het is bij ons Indiaas restaurant Surya in Utrecht mogelijk om eten af te halen. U kunt dan telefonisch uw bestelling aan ons doorgeven. Ook Indiaas eten laten bezorgen in Utrecht is denkbaar. Het bestellen gaat dan via Deliveroo of Uber Eats.

Reserveren voor Indiaas eten in Utrecht

Bent u benieuwd naar ons restaurant en spreekt de diversiteit aan gerechten u aan? Bent u nieuwsgierig naar ons vegetarische aanbod of kruidige vleesgerechten? Reserveer dan direct via onze website om heerlijk Indiaas te komen eten in Utrecht. U kunt hier reserveren bij Surya Restaurant in Utrecht.

Liever lekker uiteten in ons Indiaas en Nepalees restaurant in Amsterdam? Of is ons Indiaas restaurant in Hilversum dichterbij voor u? In welke vestiging u ook gaat eten, u geniet er gegarandeerd van heerlijke Indiase en Nepalese gerechten! Direct telefonisch een afspraak maken bij één van onze restaurants kan via onderstaande telefoonnummers:

Waar kan in Indiaas eten in Utrecht?

Bij Surya Restaurants kunt u heerlijk Indiaas eten in Amsterdam. In ons authentieke Indiase restaurant in Amsterdam staan diverse heerlijke Indiase gerechten op de menukaart.

Kan ik Indiase gerechten afhalen?

Dat kan zeker! Ook thuis kunt u genieten van onze heerlijke gerechten. Deze kunt u bij ons bestellen door te bellen naar het restaurant in uw stad. De gerechten worden altijd met veel aandacht en de hoogst mogelijke zorg bereidt. Dit is zoals u het van ons gewend bent in ons Indiase restaurant in Amsterdam. Kijk op de bestellen en afhalen pagina voor meer informatie.

Wat houdt een Indiaas restaurant in Utrecht in?

Wij zijn Surya Restaurants, een Indiaas restaurant in Utrecht. Wij serveren Indiase gerechten. Ons restaurant is sfeervol ingericht door passende aankleding en mooie sfeerverlichting. Daarnaast zullen de kruidige geuren uit de keuken ervoor zorgen dat u het water al in de mond hebt lopen zodra u binnen komt.

Welke Indiase gerechten zijn er?

Wij serveren diverse Indiase gerechten. Onze menukaart staat online en u kunt hier precies zien wat wij serveren. Naast de Indiase gerechten, serveren wij ook Nepalese gerechten. Kijk op de menukaart voor al onze gerechten.