Indiaas restaurant in Amsterdam

Zoekt u naar echte authentieke gerechten uit de Nepalese, Indiase en Oriëntaalse keuken? Bij Surya Restaurants, een Indiaas restaurant in Amsterdam kunt u genieten van de meest heerlijke, authentieke gerechten uit India en Nepal. Ons culinaire meesterschap en een ongekende service hebben erin geresulteerd dat wij onszelf graag het beste Indiase restaurant van Amsterdam noemen.

Van heerlijk Indiaas eten genieten in Amsterdam

De kwaliteit van elk gerecht is hoog, alles wordt dagvers bereid en onze prijzen zijn zeer aantrekkelijk voor iedere liefhebber van een onwijs goede curry, tandoori of masala. Laat u verrassen door de overweldigende smaken van de Indiase en Nepalese keuken en kies uit een grote verscheidenheid aan gerechten.

 

Online Bestellen!

Sfeervol & gezellig dineren in een Indiaas restaurant

Wie houdt van knus en sfeervol dineren, is bij het beste Indiase restaurant van Amsterdam aan het juiste adres. U waant zich bij binnenkomst in een Oriëntaalse wereld met sfeervolle verlichting, kleurrijke banken en heerlijke geuren van specerijen en de meest uiteenlopende gerechten. U krijgt spontaan nog meer trek en u kunt gelukkig altijd snel bestellen, anders zouden we niet het beste Indiase restaurant in Amsterdam zijn.

Elegant ingericht Indiaas restaurant in Amsterdam

Ons restaurant is elegant ingericht en bevat zowel knusse tafels voor een diner voor twee als lange banken en privé nissen voor (grote) groepen. We bezorgen al onze gasten graag een onvergetelijke ervaring in ons restaurant of zelfs kennismaking met de Indiase en Nepalese keuken.

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

indiaas eten amsterdam

Uitgebreide menukaart, met voor ieder wat wils

Onze menukaart is zo uitgebreid dat u gerust spontaan bij ons Indiaas en Nepalees kunt komen eten. Met een ruime keuze uit diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten die variëren in kruiden en smaak, is het een ideaal menu voor een gemêleerd gezelschap. Wat u dan zoal op de menukaart tegenkomt?

Naast een grote verscheidenheid aan heerlijke tandoori, masala en currygerechten, vindt u op het menu ook typische oriëntaalse voorgerechten en andere kruidige gerechten. Van vegetarische Surwa en Samosa tot Chicken Soup en Boti Kabab als voorgerecht en van Gurkha Lamb, Dai Bhaat Masu en Tandoori Garlic Chicken Tikka tot Lemon King Prawns en Mushroom Sabji. Er is voor ieder wat wils. U vindt op onze menukaart een uitgebreide hoeveelheid gerechten per onderstaande categorieën:

  • Voorgerechten
  • Nepalese hoofdgerechten
  • Indiase Tandoori hoofdgerechten
  • Curry gerechten
  • Vegetarische hoofdgerechten
  • Biryani gerechten
  • Bijgerechten
  • Indiaas brood
  • Nagerechten

Online Bestellen!

Over de Indiase keuken

India is een land waar diverse bevolkingsgroepen wonen. Er zijn allerlei verschillende etnische groeperingen, religies en maatschappelijke standen. De gevarieerde bevolking heeft tot een eveneens gevarieerde keuken geleid. In de Indiase keuken wordt veelvuldig gebruik gemaakt van diverse ingrediënten, smaken, kleuren en kruiden.

Ingrediënten die onder meer vaak gebruikt worden zijn rijst, aardappels, groenten, en diverse kruiden en specerijen. Veel mensen zullen gerechten als curries, tandoori, tikka of kofta wel kennen. Dit zijn allemaal gerechten uit de Indiase keuken.

In India wordt geen rundvlees gegeten. In het Hindoeïsme, een religie die grote invloed heeft in India, is de koe namelijk een heilig dier. De dieren mogen zelfs vrij over straat lopen. Wel wordt veel ghee genuttigt en gebruikt. Dit is geklaarde boter, afkomstig van de melk van de koe.

Indiaas eten amsterdam cocktails

Reserveer direct!

Menu met smaakvolle gerechten

U kunt bij ons genieten van een heerlijk driegangenmenu en kiezen uit vele bijgerechten en divers versgebakken Indiaas brood. U kunt uw diner bij ons in stijl afsluiten met één van onze exotische desserts en een glas van de speciaal voor u geselecteerde wijnen. Benieuwd naar al onze smaakvolle gerechten? Bekijk dan online onze volledige menukaart en reserveer direct.

Voor een scherpe prijs eten bij het beste Indiase restaurant van Amsterdam!

Voor een aangename en gedenkwaardige gezellige avond kiest u voor het beste Indiase restaurant in Amsterdam. Wij nodigen u van harte uit om diverse gerechten van culinair meesterschap bij ons te komen proeven. U mag een voortreffelijke selectie van gerechten uit de Indiase, Nepalese en Oriëntaalse keuken verwachten. Direct online reserveren kunt u doen via de website of u kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 035 6319 420.

Liever in Utrecht of Hilversum genieten van culinair meesterschap? Naast Amsterdam is Surya Restaurants ook gevestigd in Utrecht en Hilversum.

Waar kan in Indiaas eten in Amsterdam?

Bij Surya Restaurants kunt u heerlijk Indiaas eten in Amsterdam. In ons authentieke Indiase restaurant in Amsterdam staan diverse heerlijke Indiase gerechten op de menukaart.

Kan ik Indiase gerechten afhalen?

Dat kan zeker! Ook thuis kunt u genieten van onze heerlijke gerechten. Deze kunt u bij ons bestellen door te bellen naar het restaurant in uw stad. De gerechten worden altijd met veel aandacht en de hoogst mogelijke zorg bereidt. Dit is zoals u het van ons gewend bent in ons Indiase restaurant in Amsterdam. Kijk op de bestellen en afhalen pagina voor meer informatie.

Wat houdt een Indiaas restaurant in Amsterdam in?

Wij zijn Surya Restaurants, een Indiaas restaurant in Amsterdam. Wij serveren Indiase gerechten. Ons restaurant is sfeervol ingericht door passende aankleding en mooie sfeerverlichting. Daarnaast zullen de kruidige geuren uit de keuken ervoor zorgen dat u het water al in de mond hebt lopen zodra u binnen komt.

Welke Indiase gerechten zijn er?

Wij serveren diverse Indiase gerechten. Onze menukaart staat online en u kunt hier precies zien wat wij serveren. Naast de Indiase gerechten, serveren wij ook Nepalese gerechten. Kijk op de menukaart voor al onze gerechten.