Het beste Indiase restaurant in Amsterdam

Zoekt u naar echte authentieke gerechten uit de Nepalese, Indiase en Oriëntaalse keuken? Bij Surya Restaurants kunt u genieten van de meest heerlijke, authentieke gerechten uit India en Nepal. Ons culinaire meesterschap en een ongekende service hebben erin geresulteerd dat wij onszelf graag het beste Indiase restaurant van Amsterdam noemen. De kwaliteit van elk gerecht is hoog, alles wordt dagvers bereid en onze prijzen zijn zeer aantrekkelijk voor iedere liefhebber van een onwijs goede curry, tandoori of masala. Laat u verrassen door de overweldigende smaken van de Indiase en Nepalese keuken en kies uit een grote verscheidenheid aan gerechten.

Sfeervol & gezellig dineren

Wie houdt van knus en sfeervol dineren, is bij het beste Indiase restaurant van Amsterdam aan het juiste adres. U waant zich bij binnenkomst in een Oriëntaalse wereld met sfeervolle verlichting, kleurrijke banken en heerlijke geuren van specerijen en de meest uiteenlopende gerechten. U krijgt spontaan nog meer trek en u kunt gelukkig altijd snel bestellen, anders zouden we niet het beste Indiase restaurant in Amsterdam zijn.

Ons restaurant is elegant ingericht en bevat zowel knusse tafels voor een diner voor twee als lange banken en privé nissen voor (grote) groepen. We bezorgen al onze gasten graag een onvergetelijke ervaring in ons restaurant of zelfs kennismaking met de Indiase en Nepalese keuken.

Ons menu

Onze menukaart is zo uitgebreid dat u gerust spontaan bij ons Indiaas en Nepalees kunt komen eten. Met een ruime keuze uit diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten die variëren in kruiden en smaak, is het een ideaal menu voor een gemêleerd gezelschap. Wat u dan zoal op de menukaart tegenkomt? Naast een grote verscheidenheid aan heerlijke tandoori, masala en currygerechten, vindt u op het menu ook typische oriëntaalse voorgerechten en andere kruidige gerechten. Van vegetarische Surwa en Samosa tot Chicken Soup en Boti Kabab als voorgerecht en van Gurkha Lamb, Dai Bhaat Masu en Tandoori Garlic Chicken Tikka tot Lemon King Prawns en Mushroom Sabji. Er is voor ieder wat wils. U vindt op onze menukaart een uitgebreide hoeveelheid gerechten per onderstaande categorieën:

  • Voorgerechten
  • Nepalese hoofdgerechten
  • Indiase Tandoori hoofdgerechten
  • Curry gerechten
  • Vegetarische hoofdgerechten
  • Biryani gerechten
  • Bijgerechten
  • Indiaas brood
  • Nagerechten

U kunt bij ons genieten van een heerlijk driegangenmenu en kiezen uit vele bijgerechten en divers versgebakken Indiaas brood. U kunt uw diner bij ons in stijl afsluiten met één van onze exotische desserts en een glas van de speciaal voor u geselecteerde wijnen. Benieuwd naar al onze smaakvolle gerechten? Bekijk dan online onze volledige menukaart en reserveer direct.

Voor een scherpe prijs eten bij het beste Indiase restaurant van Amsterdam!

Voor een aangename en gedenkwaardige gezellige avond kiest u voor het beste Indiase restaurant in Amsterdam. Wij nodigen u van harte uit om diverse gerechten van culinair meesterschap bij ons te komen proeven. U mag een voortreffelijke selectie van gerechten uit de Indiase, Nepalese en Oriëntaalse keuken verwachten. Direct online reserveren kunt u doen via de website of u kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 035 6319 420.

Liever in Utrecht of Hilversum genieten van culinair meesterschap? Naast Amsterdam is Surya Restaurants ook gevestigd in Utrecht en Hilversum.