Reserveer direct!

Indiaas restaurant in Bodegraven

Wilt u eens iets nieuws proberen voor het diner? Dan bent u van harte welkom bij Surya Restaurants, een Indiaas restaurant in Bodegraven. Wij bieden u heerlijke authentieke gerechten uit India en Nepal. Onze gerechten zijn van hoge kwaliteit daar ze met verse producten bereid worden. Bij ons vindt u culinair meesterschap en ongekende service.

Indien u eens heerlijk wilt komen genieten van een Indiaas, Nepalees of Oriëntaals gerecht, bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. U kunt op onze website direct de menukaart bekijken om vervolgens gelijk te reserveren.

Indiaas dineren bij Surya Restaurants

  • Restaurants in Hilversum, Utrecht en Amsterdam;
  • Diner, afhalen en catering;
  • Speciale aanbiedingen en groepsarrangementen;
  • Authentieke Indiase en Nepalese keuken.

U reserveert direct via onze website. Dit kunt u doen via Resengo, bovenaan deze pagina of bel naar 0172 742 991. Het is ook mogelijk om met een groep te komen dineren. Hiervoor kunt u bellen of e-mailen naar info@suryarestaurant.nl.

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

indiaas eten amsterdam

Onze Indiase en Nepalese keuken

In de Indiase en Nepalese keuken wordt veel gebruik gemaakt van kruiden, groenten en vruchten. Dit zorgt ervoor dat de gerechten zeer divers zijn, omdat gebruik wordt gemaakt van de beschikbare lokale producten. U vindt op onze menukaart diverse vlees-, kip-, vis- en vegetarische gerechten. Deze gerechten kenmerken zich allemaal door de rijke hoeveelheid aan groenten, kruiden, rijst en fruit.

Door deze variëteit aan gerechten is er ook veel keuze uit vegetarische gerechten. Wij kunnen ook traditionele vlees- en visgerechten speciaal voor u vegetarisch serveren. De gerechten worden gecombineerd met veel kruiden en bijgerechten. Bekende gerechten zijn curry’s, tandoori gerechten en Nepalese Chili Chicken of Momos.

Dineer in de Indiase sferen

Wij hebben ons restaurant dusdanig sfeervol ingericht, dat u zich compleet in India en Nepal waant. De heerlijke geuren van de kruiden die in de keuken worden gebruikt, worden bijgestaan door sfeerverlichting en het magische interieur. Bij ons kunt u tot rust komen en heerlijk ontspannen genieten van de heerlijke gerechten uit India en Nepal.

Diner, afhalen en catering

Bij ons all-in-one restaurant kunt u uiteraard terecht voor het diner, maar u kunt ook heerlijke gerechten bij ons afhalen of ons inschakelen voor catering. Wilt u een groepsarrangement vanaf 8 personen? Wij stellen in overleg met u een authentiek menu samen. Hierbij kunt u kiezen uit een selectie van hoofdgerechten. Het is ook mogelijk om te starten met diverse voorgerechten, gevolgd door een selectie hoofdgerechten. Wij zorgen er altijd voor dat er een goede balans tussen de gerechten is.

Indiaas eten amsterdam cocktails

Reserveer direct!

Uit eten met uw voorkeur of allergie

Ook als u speciale wensen voor uw diner hebt, kunt u gewoon bij ons terecht. Vegetarisch, veganistisch of Islamitisch, wij hebben ook diverse opties voor u op onze menukaart. Hebt u een gluten-allergie of bent u lactose intolerant? Ook dan hebben wij gerechten voor u beschikbaar. Indien u andere allergieën hebt, denken wij met u mee.

Reserveer direct bij ons Indiaas restaurant in Bodegraven

Ziet u het zitten om heerlijk te komen dineren bij ons restaurant in Bodegraven? Reserveer dan direct! Dit kan via Resengo maar u kunt ook bellen naar 0172 742 991. Voor dineren met een grotere groep kunt u e-mailen naar info@suryarestaurant.nl.