Indiaas restaurant Hilversum

Voor authentiek Nepalees en Indiaas eten zit u bij Surya Restaurant gebakken. Onze koks bereiden de heerlijkste, geurige en meest smaakvolle gerechten uit de Indiase en Nepalese keuken. Wij serveren onze gerechten in ons Indiaas restaurant in Hilversum, maar u kunt ons ook vinden in Amsterdam en Utrecht. Als u dol bent op Indiaas, dan moet u echt eens de Nepalese keuken uitproberen. Voor wie zin heeft in een gezellige en culinaire avond is van harte welkom in ons Indiaas restaurant in Hilversum!

Indiase & Nepalese keuken

Op het menu van Surya Restaurant vindt u een diversiteit aan vlees-, vis-, kip- en vegetarische gerechten. De Nepalese keuken kenmerkt zich sterk door een rijke hoeveelheid aan groenten, kruiden, rijst en fruit, wat ons restaurant een walhalla maakt voor de vegetariërs onder ons. In de Nepalese eetcultuur wordt er minder vlees gegeten, maar op ons menu zult u genoeg vleesgerechten aantreffen voor de liefhebbers. Uiteraard wel gecombineerd met lekker veel kruiden en bijgerechten. Denk aan lekkere curries, tandoori gerechten en Nepalese Chili Chicken of Momos.

Kom proeven in ons Indiaas restaurant in Hilversum

Door de mix van verschillende kruidige keukens kunt u bij ons veel soorten gerechten vinden. Wanneer komt u Nepalees en Indiaas eten in Hilversum in ons restaurant? Reserveer gerust vooraf via onze website bij Surya Utrecht, Surya Amsterdam of Surya Hilversum

.

Wilt u met een groep vanaf acht personen bij ons eten in Amsterdam, Hilversum of Utrecht? Dan stellen wij graag in overleg een menu samen. U kunt uw aanvraag mailen naar info@suryarestaurant.nl. We maken dan een speciaal arrangement voor u. Graag aangeven in welke vestiging u wilt komen genieten van een groepsarrangement.

Diner, afhalen & catering

Wij zijn een allround restaurant betreft de verzorging van gerechten. Zo kunt u uiteraard uitgebreid in één van onze restaurants komen eten, maar u kunt ook afhalen op alle locaties. Daarnaast kunnen wij de catering voor feesten en bijeenkomsten naar wens verzorgen. Bent u benieuwd naar onze cateringservice? Mail dan gerust naar info@suryarestaurant.nl.

Voor echt goed eten ga je naar Surya!

Al zeggen we het zelf, we weten dat onze gasten smullen van de Indiase en Nepalese gerechten die we met trots serveren in ons Indiaas restaurant in Hilversum. Alles wordt bereid volgens authentiek recept en onze gerechten delen we maar al te graag met zoveel mogelijk gasten. Een lach op uw gezicht, maakt onze dag helemaal goed!

Zien we u gauw in ons restaurant in Hilversum, ons restaurant in Amsterdam of komt u binnenkort lekker Indiaas eten in Utrecht? U bent van harte welkom! Direct reserveren? Dat kan via de volgende telefoonnummers:

  • Amsterdam: 020 6767 985
  • Utrecht: 030 2080 809
  • Hilversum: 035 6319 420