Reserveer direct!

Indiaas restaurant in Hilversum

Als u op zoek bent naar een Indiaas restaurant in Hilversum, dan zit u bij Surya Restaurant gebakken. Hier kunt u heerlijk authentiek Nepalees en Indiaas eten. Onze koks bereiden de heerlijkste, geurige en meest smaakvolle gerechten uit de Indiase en Nepalese keuken voor u. Wij serveren onze gerechten in ons Indiaas restaurant in Hilversum, maar u kunt ons ook vinden in Amsterdam en Utrecht.

Als u dol bent op Indiaas eten in Hilversum, dan moet u echt eens de Nepalese keuken uitproberen. Naast Indiaas kunt u ook bij ons terecht om heerlijk Nepalees te dineren. Neem een kijkje op de menukaart en reserveer direct om lekker uit eten te gaan.

Online bestellen!

Uit eten bij Surya Restaurants

  • Restaurants in Hilversum, Utrecht en Amsterdam;
  • Diner, afhalen en catering;
  • Speciale aanbiedingen en groepsarrangementen;
  • Authentieke Indiase en Nepalese keuken.

U kunt gelijk reserveren als u wilt komen eten bij ons Indiase restaurant in Hilversum of ons Indiaas restaurant in Amsterdam of Utrecht. Dit kunt u doen via couverts of door te bellen naar 035 6319 420.

Indien u een aanvraag wilt doen om met een groep te dineren, kunt u e-mailen naar info@suryarestaurant.nl. Bellen voor groepen is uiteraard ook mogelijk.

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

indiaas eten amsterdam

Indiase & Nepalese keuken

Op het menu van Surya Restaurant vindt u een diversiteit aan vlees-, vis-, kip- en vegetarische gerechten. De authentieke Nepalese keuken kenmerkt zich sterk door een rijke hoeveelheid aan groenten, kruiden, rijst en fruit, wat ons restaurant een walhalla maakt voor de vegetariërs onder ons. U heeft als vegetariër niet slechts keuze uit 2 of 3 vegetarische gerechten, maar veel meer opties van de kaart zijn vegetarisch of kunnen we speciaal voor u vegetarisch serveren uit onze keuken. Dit kan zowel in ons Indiaas restaurant in Amsterdam, als in Utrecht en Hilversum.

In de Nepalese eetcultuur wordt er minder vlees gegeten, maar op ons menu zult u alsnog genoeg vleesgerechten aantreffen voor de liefhebbers. Uiteraard wel gecombineerd met lekker veel kruiden en bijgerechten. Denk aan lekkere curry’s, tandoori gerechten en Nepalese Chili Chicken of Momos.

Waan u in Nepal & India

De eetcultuur van Nepal en India worden gekenmerkt door veel kruidig eten. Geurige gerechten die u direct doen watertanden, dat is wat voor ons de Nepalese en Indiase keuken kenmerkt. Wij zorgen er graag voor u dat u zich al vanaf de eerste stap over de drempel waant in India en Nepal. Van de geur die u tegemoet komt tot aan het interieur dat iets magisch heeft. Kom hier tot rust, geniet met fijn gezelschap en probeer en proef de heerlijke, mooie gerechten uit deze landen. Wilt u graag horen wat onze aanraders zijn? Vraag het ons gerust, we hebben zeker onze favorieten en adviseren u graag op basis van uw smaak.

Wij hebben een zeer diverse keuze aan gerechten op onze menukaart. Een ruime keuze voor zowel vegetariërs als kip-, vis- en/of vleesliefhebbers!

Kom proeven in ons restaurant in Hilversum

Door de mix van verschillende kruidige keukens kunt u bij ons veel soorten gerechten vinden. Wanneer komt u Nepalees en Indiaas eten in Hilversum in ons restaurant? Reserveer gerust vooraf via onze website bij Surya Utrecht, Surya Amsterdam of Surya Hilversum.

Ook kunt u ons menu online al bekijken. Wij hebben een zeer diverse keuze aan Indiase, Nepalese, curry, Biryani en vegetarische gerechten. Door de ruime selectie aan hoofdgerechten kunt u uw diner helemaal compleet maken. Als u bij ons komt eten, geniet u van een complete culinaire ervaring. Bij het bereiden van de gerechten wordt er dan ook altijd gebruik gemaakt van verse ingrediënten van hoge kwaliteit. U kunt zelf kiezen hoe u uw gerecht qua smaak wilt, van mild tot zeer pittig. Bij de gerechten kunt u kiezen uit heerlijke cocktails, wijnen en andere dranken. Deze hebben wij speciaal geselecteerd voor onze menukaart.

Diner, afhalen en catering

Wij zijn een all-in-one restaurant betreft de verzorging van gerechten. Zo kunt u uiteraard uitgebreid in één van onze restaurants komen eten, maar u kunt ook afhalen op alle locaties. Daarnaast kunnen wij de catering voor feesten en bijeenkomsten naar wens verzorgen.

Wilt u een groepsarrangement vanaf 8 personen? Dan stellen wij in overleg met u een mooi authentiek menu samen. Kies bijvoorbeeld uit een selectie hoofdgerechten of start eerst met diverse voorgerechten gevolgd door een aantal gekozen hoofdgerechten. Hierbij zorgen wij dat er een perfecte balans tussen de gerechten is.

Indiaas eten amsterdam cocktails

Reserveer direct!

Uit eten met speciale voorkeuren of allergieën

Indien u speciale wensen voor uw eten hebt, bent u bij ons ook van harte welkom. Als u vegetarisch, veganistisch of Islamitisch bent, hebben wij ook voor u diverse opties op de menukaart. Indien u een gluten-allergie of lactose-intolerantie hebt, kunnen wij u ook laten genieten van onze menukaart. Hebt u andere allergieën of wilt u meer informatie over onze menukaart na aanleiding van de eerder genoemde wensen? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

Kom eten bij ons Indiaas restaurant in Hilversum

Zien we u binnenkort bij ons Indiaas restaurant in Hilversum? Kom heerlijk culinair genieten van onze diverse gerechten met pit. U kunt direct reserveren! Dit kan via Couverts of door te bellen naar 035 6319 420. U bent van harte welkom in ons Indiase restaurant. Heeft u nog vragen over allergieën of dineren met een grotere groep? Dan kunt u ook mailen naar info@suryarestaurant.nl.

Liever authentiek genieten in ons restaurant in Utrecht of ons Indiaas restaurant in Amsterdam? Bel dan naar het telefoonnummer van de betreffende locatie.

Waar kan in Indiaas eten in Hilversum?

Bij Surya Restaurants kunt u heerlijk Indiaas eten in Hilversum. In ons authentieke Indiase restaurant in Hilversum staan diverse heerlijke Indiase gerechten op de menukaart.

Kan ik Indiase gerechten afhalen?

Dat kan zeker! Ook thuis kunt u genieten van onze heerlijke gerechten. Deze kunt u bij ons bestellen door te bellen naar het restaurant in uw stad. De gerechten worden altijd met veel aandacht en de hoogst mogelijke zorg bereidt. Dit is zoals u het van ons gewend bent in ons Indiase restaurant in Hilversum. Kijk op de bestellen en afhalen pagina voor meer informatie.

Wat houdt een Indiaas restaurant in Hilversum in?

Wij zijn Surya Restaurants, een Indiaas restaurant in Hilversum. Wij serveren Indiase gerechten. Ons restaurant is sfeervol ingericht door passende aankleding en mooie sfeerverlichting. Daarnaast zullen de kruidige geuren uit de keuken ervoor zorgen dat u het water al in de mond hebt lopen zodra u binnen komt.

Welke Indiase gerechten zijn er?

Wij serveren diverse Indiase gerechten. Onze menukaart staat online en u kunt hier precies zien wat wij serveren. Naast de Indiase gerechten, serveren wij ook Nepalese gerechten. Kijk op de menukaart voor al onze gerechten.