Indiaas restaurant in Utrecht

Wilt u binnenkort een etentje inplannen? Kom dan eten in ons Indiaas restaurant in Utrecht. Wij serveren allerlei Oosterse gerechten. Ons Indiaas restaurant in Utrecht is vooral gespecialiseerd in de Indiase, Nepalese en Oriëntaalse keuken. Geniet van een bijvoorbeeld authentieke curry, tandoori of een van onze vegetarische gerechten. Kwaliteit van voedsel is erg belangrijk voor ons en daarom gebruiken we altijd dagverse ingrediënten bij de bereiding van gerechten. Ook bereiden we de gerechten in ons Indiaas restaurant in Utrecht altijd op authentieke wijze, zodat u uzelf even in India kunt wanen. Kom eten en genieten in ons Indiaas restaurant in Utrecht. Reserveer meteen een tafel om zeker te zijn van een plek.

Meerdere keukens in ons Indiaas restaurant in Utrecht

Ons Indiaas restaurant in Utrecht specialiseert zich naast de Indiase keuken ook in de Nepalese en Oriëntaalse keuken. De Nepalese keuken combineert ontzettend goed met Indiase keuken. Proef de echte smaak van de regionale keukens uit India en Nepal. Waan u helemaal thuis of ontdek nieuwe smaken uit de verschillende keukens waarin vele kruiden, groenten en vruchten opgenomen zijn die typerend zijn voor de verrukkelijke smaak. Op onze uitgebreide menukaart vindt u vele vlees- en visgerechten, evenals vegetarische specialiteiten, allen verrijkt met een heerlijke curry, masala of tandoori. Ons Indiaas restaurant in Utrecht kent meerdere vegetarische specialiteiten. In de Indiase gemeenschap is vegetarisch eten zeer gebruikelijk. Voor groepen onder wie vegetariërs aanwezig zijn, is Surya een zeer geschikt en klantvriendelijk restaurant.

Ons Indiaas restaurant in Utrecht

Wanneer u binnenloopt bij ons Indiaas restaurant in Utrecht waant u zich in een Oriëntaals aangeklede omgeving. Het hele restaurant is sfeervol ingericht en u neemt plaats op één van onze kleurrijke loungebanken of stoelen aan een knus tafeltje. Eenmaal binnen, komt de heerlijke geur van diverse specerijen, verwerkt in versbereide gerechten, u tegemoet. Dineren in een Surya restaurant is cultuur proeven, culinair genieten en gezellig samenzijn.

Naast een Indiaas restaurant in Utrecht zijn er ook Surya Restaurants gevestigd in Amsterdam en Hilversum.

Direct reserveren

Als u op zoekt bent naar een Indiaas restaurant in Utrecht moet u zeker langs komen bij Surya. Wij heten u van harte welkom. Geniet van gerechten met pit die toegankelijk zijn voor iedereen. Om te reserveren bij ons Surya Restaurant in Hilversum neemt u gerust contact met ons op door te bellen naar 0302080809. Het is ook mogelijk om direct online te reserveren via couverts. Wij zien u graag verschijnen in ons Indiaas restaurant in Utrecht.