Goed Indiaas restaurant in Utrecht

Bent u op zoek naar een Indiaas restaurant in Utrecht, omdat u binnenkort een etentje met vrienden of familie wilt inplannen? Kom dan gezellig eten bij Surya Restaurant in Vredenberg. Wij serveren allerlei Oosterse gerechten. Zowel in de Indiase, Nepalese als Oriëntaalse keuken zijn wij gespecialiseerd. Geniet bijvoorbeeld van een authentieke curry, biryani, tandoori of een van onze vegetarische gerechten.

Online bestellen!

Gezellig Indiaas restaurant in Utrecht

 • Indiase restaurants in Utrecht, Hilversum en Amsterdam
 • Diner, afhalen en catering
 • Nepalees en Indiaas eten, naar authentieke recepten
 • Speciale aanbiedingen en groepsarrangementen
 • Vlees, vis en vegetarische gerechten
 • Wij gebruiken dagverse en hoogwaardige ingrediënten

Kom eten en genieten in ons Indiaas restaurant in Utrecht. Reserveer meteen een tafel om zeker te zijn van een plek. U kunt een b>afspraak maken door te bellen naar 030 2080 809.

Authentieke bereidingswijze

Kwaliteit van voedsel is erg belangrijk voor ons en daarom gebruiken we altijd dagverse ingrediënten bij de bereiding van gerechten. Ook bereiden onze koks de gerechten in ons Indiaas restaurant in Utrecht altijd op authentieke wijze. Zodat u uzelf even in India kunt wanen.

Nepalees en Indiaas eten in Utrecht

In ons Indiaas restaurant in Utrecht serveren wij naast Indiaas eten ook Nepalees en Oriëntaal eten. De Nepalese keuken combineert ontzettend goed met de Indiase keuken. Proef de echte smaak van de regionale keukens uit India en Nepal. Waan u helemaal thuis of ontdek nieuwe smaken uit de verschillende keukens. Waarin vele kruiden, groenten en vruchten opgenomen zijn die typerend zijn voor de verrukkelijke smaak.

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

Online bestellen!

indiaas eten amsterdam

Vele vegetarische specialiteiten

Op onze uitgebreide menukaart vindt u vele vlees- en visgerechten, evenals vegetarische specialiteiten. Allen verrijkt met een heerlijke curry, masala of tandoori. Ons Indiaas restaurant in Utrecht kent meerdere vegetarische specialiteiten. In de Indiase gemeenschap is vegetarisch eten zeer gebruikelijk. Voor groepen waar vegetariërs aanwezig zijn, is Surya een zeer geschikt en klantvriendelijk restaurant.

Onze menukaart: tipje van de sluier

Indiaas en Nepalees eten doet u bij Surya Restaurant in Utrecht. Al onze gerechten kunnen naar eigen smaak worden bereid, van mild tot zeer pittig. Ook houden wij rekening met eventuele allergieën of voedsel intoleranties. Sein ons van tevoren dan wel even in.

Een kleine greep uit onze menukaart:

 • Curry gerechten: Chicken Balti, Chicken Madras, Lemon King Prawn, Chicken Saag, Korma gerechten, Chicken Tikka Masala.
 • Vegetarische gerechten: Alu Gobhie, Bhindi, Dal Tarka, Chana Masala, Dal Makhni, Mutter Panier.
 • Nepalese gerechten: Dal Bhaat Masu, Momos, Gurkha, Chili Chicken.
 • Tandoori gerechten met chicken, garnalen, lam, zalm of mixed grill.
 • Biryani gerechten: Chicken Biryani, Lamb Biryani, King Prawn Biryani, Vegetable Biryani.
 • Indiaas brood met dips en kleine voorgerechtjes, zoals Samosa, Boti Kebab, Kachila, Mushroom Tikka en Chicken Soup.

Surya Restaurant in Utrecht

Wanneer u binnenloopt bij ons Indiaas restaurant in Utrecht waant u zich in een Oriëntaals aangeklede omgeving. Het hele restaurant is sfeervol ingericht. U neemt plaats op één van onze kleurrijke loungebanken of stoelen aan een knus tafeltje. Eenmaal binnen, komt de heerlijke geur van diverse specerijen, verwerkt in versbereide gerechten, u tegemoet.

Dineren in een Surya restaurant is cultuur proeven, culinair genieten en gezellig samenzijn. Naast een Indiaas restaurant in Utrecht zijn er ook Surya Restaurants gevestigd in Amsterdam en Hilversum.

Indiaas restaurant in Utrecht Vredenburg

Ons Indiaas restaurant bevindt zich middenin het centrum van Utrecht in de wijk Vredenburg. Het adres is Janskerkhof 23. Wij zijn zeven dagen per week geopend voor de liefhebbers van Indiaas eten.

Van zondag tot dinsdag hanteren wij de volgende openingstijden: 17.00 – 24.00 uur. Van woensdag tot zaterdag openen we onze deuren ook om 17.00 uur, maar sluiten we een uur later om 01.00 uur. De keuken is geopend tot 22.30 uur.

Indiaas eten amsterdam cocktails

Reserveer direct!

Afhalen bij uw favoriete Indiase restaurant in Utrecht

Door middel van onze afhaalservice kunt u ook thuis genieten van onze heerlijke Indiase gerechten. Geef telefonisch uw bestelling door, dan krijgt u van ons te horen hoe laat u het eten kunt ophalen. Liever eten laten bezorgen? Ook dat is geen enkel probleem. U vindt ons Indiaas restaurant in de apps van Deliveroo en Uber Eats.

Reserveer direct een tafel

Als u op zoekt bent naar een Indiaas restaurant in Utrecht moet u zeker langs komen bij Surya. Wij heten u van harte welkom. Geniet van gerechten met pit die toegankelijk zijn voor iedereen. Om te reserveren bij ons Surya Restaurant in Utrecht kunt u het beste bellen naar 030 2080 809.

Het is ook mogelijk om direct online te reserveren via couverts. Wij zien u graag verschijnen in ons Indiaas restaurant in Utrecht.

Waar kan in Indiaas eten in Utrecht?

Bij Surya Restaurants kunt u heerlijk Indiaas eten in Amsterdam. In ons authentieke Indiase restaurant in Amsterdam staan diverse heerlijke Indiase gerechten op de menukaart.

Kan ik Indiase gerechten afhalen?

Dat kan zeker! Ook thuis kunt u genieten van onze heerlijke gerechten. Deze kunt u bij ons bestellen door te bellen naar het restaurant in uw stad. De gerechten worden altijd met veel aandacht en de hoogst mogelijke zorg bereidt. Dit is zoals u het van ons gewend bent in ons Indiase restaurant in Amsterdam. Kijk op de bestellen en afhalen pagina voor meer informatie.

Wat houdt een Indiaas restaurant in Utrecht in?

Wij zijn Surya Restaurants, een Indiaas restaurant in Utrecht. Wij serveren Indiase gerechten. Ons restaurant is sfeervol ingericht door passende aankleding en mooie sfeerverlichting. Daarnaast zullen de kruidige geuren uit de keuken ervoor zorgen dat u het water al in de mond hebt lopen zodra u binnen komt.

Welke Indiase gerechten zijn er?

Wij serveren diverse Indiase gerechten. Onze menukaart staat online en u kunt hier precies zien wat wij serveren. Naast de Indiase gerechten, serveren wij ook Nepalese gerechten. Kijk op de menukaart voor al onze gerechten.