Een Indiaas restaurant in Amsterdam

Bent u op zoek naar een authentiek Indiaas restaurant te Amsterdam? Surya Restaurants serveert heerlijke gerechten uit zowel India als Nepal. Verwen uzelf met een heerlijke curry, tandoori of masala of één van onze andere gerechten uit de Nepalese, Indiase en/of Oriëntaalse keuken. Ons Indiase restaurant in Amsterdam wordt gekenmerkt door culinair meesterschap en een uitstekende service. Alle gerechten die wij serveren worden bereid met dagverse producten van hoge kwaliteit. U heeft de keuze uit een grote hoeveelheid gerechten met diverse overweldigende smaken. De prijzen die we daarbij hanteren zijn zeer toegankelijk. Indien gewenst houden we ook rekening met speciale wensen die u voor ons heeft. Wilt u lekker eten in een Indiaas restaurant in Amsterdam? Reserveer dan direct bij Surya Restaurants!

Sfeervol & gezellig dineren

Houdt u van knus en sfeervol dineren? Dan bent u bij ons Indiase restaurant te Amsterdam aan het juiste adres. Wij hebben ons Indiase restaurant in Amsterdam op elegante wijze ingericht, waardoor u zich bij binnenkomst in een Oriëntaalse wereld waant. De sfeervolle verlichting, kleurrijke banken en heerlijke geuren van specerijen en de meest uiteenlopende gerechten bezorgen u een ervaring die u nooit meer zult vergeten. Onze Indiase restaurant in Amsterdam heeft zowel knusse tafels voor twee als lange banken en privé nissen voor groepen.

Ons menu

Surya Restaurants beschikt over een uitgebreide menukaart met keuze uit diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten die variëren in kruiden en smaak. Naast een grote verscheidenheid aan heerlijke tandoori, masala en currygerechten, vindt u op het menu ook typische oriëntaalse voorgerechten en andere kruidige gerechten. Van vegetarische Surwa en Samosa tot Chicken Soup en Boti Kabab als voorgerecht en van Gurkha Lamb, Dai Bhaat Masu en Tandoori Garlic Chicken Tikka tot Lemon King Prawns en Mushroom Sabji. Er zit dus altijd wel wat tussen wat u lekker vindt. Bij de bereiding van de gerechten kunnen we rekening houden met speciale wensen die u heeft, bijvoorbeeld wegens een lactose intolerantie of een bepaalde allergie. Waar mogelijk serveren wij u ook veganistische gerechten, als uw voorkeur daar naar uit gaat. Benieuwd naar al onze gerechten? Bekijk dan online onze volledige menukaart.

Reserveer direct bij ons Indian restaurant in Amsterdam!

Voor een aangename en gedenkwaardige gezellige avond kiest u voor ons Indiase restaurant in Amsterdam. Wij heten u van harte welkom om diverse gerechten van culinair meesterschap bij ons te komen proeven uit de Indiase, Nepalese of Oriëntaalse keuken. Reserveer gelijk online via de website. Ook kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 035 6319 420.