Nepalees eten Amsterdam | Surya Restaurant

Reserveer direct!

Nepalees eten in Amsterdam bij Surya Restaurants

Nepalees eten in Amsterdam doet u bij Surya Restaurants. Wij zijn een Nepalees restaurant waar u kennis kunt maken met authentieke gerechten uit de Nepalese keuken. Onze ervaren koks werken alleen met verse ingrediënten.

U zit hier goed als u op zoek bent naar culinair meesterschap en een uitstekende service. We bereiden enkel de meest sensationele en smaakvolle gerechten voor u. Onze menu kaart staat vol met Nepalese, maar ook Indiase gerechten. Geschikt voor zowel vleeseters als vegetariërs.

Heerlijk Nepalees eten te Amsterdam

  • Indiase en Nepalese Restaurants in Hilversum, Utrecht, en Amsterdam
  • Diner, afhalen én catering
  • Speciale aanbiedingen en groepsarrangementen
  • Authentieke Indiase en Nepalese keuken

Laat u verrassen door de smaken uit de Indiase en Nepalese keuken en kom Nepalees eten in Amsterdam. Reserveer online of neem contact met ons op. We bereiden graag de meest culinaire gerechten voor u klaar.

Nepalees eten, waar moet ik dan aan denken?

Nepalees eten is eten zoals dat in Nepal bereid wordt. Dit is een land in Azië, dat gelegen is tussen India en China. Deze omringende landen zijn van grote invloed geweest op de vorming van de Nepalese keuken. In de Nepalese keuken wordt veelvuldig gebruik gemaakt van rijst en curry’s, die verder op smaak gebracht worden met specerijen en kruiden.

Aangezien het Hindoeïsme groot is in Nepal wordt er geen rundvlees gegeten. De koe is immers een heilig dier in dit geloof. Dat betekent niet dat alle gerechten vegetarisch zijn. Er worden wel andere soorten vlees gegeten, zoals kip of buffelvlees.

Bekend Nepalees eten is het gerecht Dal Bhat, hét volksvoedsel van Nepal. Het bevat gestoomde rijst (bhat) en een linzensoep (dal).

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

nepalees eten Amsterdam

Gerechten uit de Nepalese keuken

Wanneer u onze kaart bekijkt ziet u dat de mogelijkheden omtrent Nepalees eten in Amsterdam eindeloos zijn. Er staan vele gerechten op de kaart. Hierbij kunt u denken aan vegetarische Surwa en Samosa. Maar ook aan heerlijke Chicken Soup en Tikka Masala als voorgerecht. Wij beschikken over een uitgebreide menukaart.

Alle maaltijden kunnen worden geserveerd met heerlijke bijpassende wijnen. Daarnaast beschikken wij ook over een menukaart met vele Indiase en Oriëntaalse gerechten. Wie na het diner nog plek heeft kan een keuze maken uit diverse exotische desserts.

Gegarandeerd een gezellig avondje uit

Indiaas en Nepalees restaurants te Amsterdam, Hilversum en Utrecht

Wij beschikken over meerdere restaurants waar u Nepalees kunt eten. Waaronder in Hilversum, Utrecht en natuurlijk Amsterdam. Daarnaast kunt u ook genieten in ons Indiaas restaurant in Amsterdam, Utrecht en Hilversum. De maaltijden worden in ieder restaurant met de grootst mogelijke zorg bereid.

Ervaar de Nepalese gerechten zelf bij Surya Restaurants

Entourage Surya Nepalees eten Amsterdam

Reserveer direct!

Ook Nepalees eten in Amsterdam?

Wilt u ook Nepalees eten in Amsterdam? We heten u graag van harte welkom in ons Nepalees restaurant in Amsterdam. Reserveer een tafel en maak een keuze uit de geweldige selectie gerechten op onze kaart. U kunt direct online een tafel reserveren in ons restaurant. U kunt ook reserveren door te bellen naar 035 631 9420.

Geef het gerust aan ons door wanneer u bijzondere dieetwensen heeft waar we rekeningen mee moeten houden. Doordat we onze gerechten vers bereiden kunnen we perfect rekening houden met eventuele dieetwensen.