Nepalees eten in Amsterdam bij Surya Restaurants

Goed Nepalees eten in Amsterdam kan bij Surya Restaurants. In ons restaurant maakt u kennis met authentieke gerechten uit de Nepalese keuken. Onze ervaren koks werken uitsluitend met verse ingrediënten. Als u op zoek bent naar culinair meesterschap en uitstekende service zit u bij ons goed. We bereiden de meest sensationele en smaakvolle Nepalese gerechten voor u. Ons menu is geschikt voor zowel vleeseters als voor vegetariërs.

Laat u verrassen door de smaken uit de Indiase en Nepalese keuken en kom Nepalees eten in Amsterdam. Reserveer online of neem direct contact op via telefoonnummer (+31) 020 6767 985.

Online bestellen!

Waarom Nepalees eten in Amsterdam bij Surya Restaurants?

  • Diner, afhalen, bezorgen én catering
  • Gemakkelijk online bestellen
  • Speciale aanbiedingen en groepsarrangementen
  • Authentieke Indiase en Nepalese keuken
  • Gerechten bereid met verse ingrediënten
  • We hebben niet alleen een restaurant in Amsterdam, maar ook in Hilversum, Bodegraven en Utrecht

De Nepalese keuken

Nepalees eten is eten zoals dat in Nepal bereid wordt. Nepal is een land in Azië en ligt tussen India en China in. De omringende landen zijn van grote invloed geweest op de vorming van de Nepalese keuken. In een Nepalees restaurant wordt er veel rijst klaargemaakt en worden er verschillende soorten curry’s bereid. Dit wordt verder op smaak gebracht met heerlijke specerijen en kruiden. Aangezien er in Nepal veel aanhangers van het Hindoeïstische geloof wonen, wordt er geen rundvlees gegeten. De koe is namelijk een heilig dier in dit geloof. Wel worden er andere soorten vlees gegeten, zoals kip of buffelvlees. Een bekend Nepalees gerecht, ook wel als hét volksvoedsel gezien, is Dal Bhat. Dit is gestoomde rijst (bhat) met een linzensoep (dal).

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

nepalees eten Amsterdam

Heerlijke gerechten

Wanneer u onze menukaart bekijkt ziet u dat de mogelijkheden omtrent Nepalees eten in Amsterdam eindeloos zijn. Er staan veel verschillende soorten gerechten op het menu. U kunt bijvoorbeeld beginnen met Lamb Momos als voorgerecht en heerlijke Chili Chicken als hoofdgerecht. Bent u vegetarisch? Geen probleem! Neem dan lekker een Samosa als voorgerecht en Dal Bhaat Tarkari als hoofdgerecht. Uiteraard heeft u ook nog keus uit tal van andere heerlijke gerechten.

Alle gerechten in ons Nepalese restaurant in Amsterdam worden (als u dat wilt) geserveerd met heerlijke bijpassende wijnen. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide menukaart met Indiase en Oriëntaalse gerechten. En als u na het diner nog plek over heeft, kunt u kiezen uit diverse exotische desserts.

Gegarandeerd een gezellig avondje uit

Restaurants in Amsterdam, Hilversum, Bodegraven en Utrecht

Waan u even in Nepal in ons restaurant in Amsterdam, Hilversum, Bodegraven of Utrecht. Wij hebben meerdere vestigingen, dus u kunt genieten waar u wilt. Liever Indiase gerechten? Ook daarvan kunt u genieten in ons restaurant.

In ons restaurant in Amsterdam kunt u cadeaubonnen verzilveren. U kunt een online cadeaubon verzilveren tijdens het maken van een reservering. Als u een cadeaubon heeft die in het restaurant is gekocht kunt u deze meenemen tijdens een bezoek. Wilt u iemand een heerlijk diner cadeau doen? Koop dan een cadeaubon bij ons. U kunt zelf kiezen welk bedrag er op de cadeaubon komt te staan.

 

Ervaar de Nepalese gerechten zelf bij Surya Restaurants

Entourage Surya Nepalees eten Amsterdam

Reserveer direct!

Reserveer een plek en kom Nepalees eten in Amsterdam

Loopt het water u al in de mond? Kom dan Nepalees eten in Amsterdam bij Surya Restaurants. Reserveer een tafel in ons restaurant en geniet van de heerlijke gerechten op onze kaart. U kunt online een tafel reserveren of bellen naar telefoonnummer (+31) 020 6767 985.

Laat het aan ons weten als u bijzondere dieetwensen of allergieën heeft. Wij bereiden onze gerechten vers, waardoor we altijd rekening kunnen houden met uw wensen of allergieën.

Waar kan ik Nepalees eten in Amsterdam?

Voor Nepalees eten in Amsterdam moet u bij Surya Restaurants zijn. Wij zijn een Nepalees restaurant in Amsterdam en hebben diverse authentiek Nepalese gerechten op onze menukaart staan.

Kan ik Nepalese gerechten afhalen?

Dat kan zeker! Als u thuis wilt genieten van een van onze heerlijke gerechten, kunt u telefonisch bij ons een bestelling plaatsen. Uw gerechten worden met dezelfde aandacht en hoogst mogelijke zorg bereidt als wanneer u bij ons in het restaurant komt eten. Kijk op de bestellen en afhalen pagina voor meer informatie over het bestellen.

Wat houdt een Nepalees restaurant in Amsterdam in?

Wij zijn Surya Restaurants, een Nepalees restaurant in Amsterdam. Bij ons kunt u genieten van de Nepalese keuken. Ons restaurant is zeer sfeervol ingericht met authentieke aankleding, mooie lampen. De geuren van de diverse kruiden uit de keuken zullen u bij binnenkomst al het water in de mond doen lopen.

Welke Nepalese gerechten zijn er?

De Nepalese keuken is zeer divers. Op onze menukaart kunt u precies zien welke gerechten wij serveren. Naast Nepalese gerechten serveren wij ook Indiase gerechten. Op de menukaart kunt u precies zien uit welk land de gerechten komen en wat er in zit.