Reserveer direct!

Nepalees eten in Hilversum

Wilt u genieten van authentiek Nepalees eten in een restaurant in Hilversum? Kom dan langs bij Surya Restaurants. Wij zijn gevestigd in Hilversum en serveren gerechten uit de Nepalese, Oriëntaalse en Indiase keuken. Geniet van heerlijke Oosterse smaken en geuren.

Benieuwd naar ons restaurant? Reserveer dan online of via 035 6319 420 en ervaar ons culinair meesterschap!

Online bestellen!

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

indiaas eten amsterdam

Authentiek Nepalees eten bij Surya Restaurants

  • Diner, afhalen en catering
  • Restaurants in Hilversum, Utrecht en Amsterdam
  • Authentieke Indiase en Nepalese gerechten eten
  • Speciale aanbiedingen en groepsarrangementen
  • Vlees, vis en vegetarisch eten
  • Gemaakt van ingrediënten van hoge kwaliteit

Lekker eten met de Nepalese keuken

Met vlees, vis en vegetarische gerechten bevat de Nepalese keuken voor ieder wat wils. Probeer Tandoori Garlic Chicken Tikka, vegetarische Surwa en Samosa, of Lemon King Prawns. Onze koks maken gebruik van verse en hoogwaardige ingrediënten om een stukje Nepal dichter bij huis te brengen.

Bekijk ons menu op de website voor een compleet overzicht van het Nepalees eten dat u in ons restaurant in Hilversum kunt bestellen.

Indiaas eten amsterdam cocktails

Reserveer direct!

Ook genieten van Nepalees eten in Hilversum?

Heeft u vragen over Nepalese gerechten op onze menukaart, of wilt u een tafel reserveren bij ons restaurant in Hilversum? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035 6319 420 of een e-mail te sturen. U kunt ook direct online reserveren.

Laat het gerust weten als wij rekening dienen te houden met speciale dieetwensen, zoals een allergie of voedsel intolerantie. Als u dit tijdig aangeeft kunnen ons koks daar rekening mee houden.

Waar kan ik Nepalees eten in Hilversum?

Voor Nepalees eten in Hilversum moet u bij Surya Restaurants zijn. Wij zijn een Nepalees restaurant in Hilversum en hebben diverse authentiek Nepalese gerechten op onze menukaart staan.

Kan ik Nepalese gerechten afhalen?

Dat kan zeker! Als u thuis wilt genieten van een van onze heerlijke gerechten, kunt u telefonisch bij ons een bestelling plaatsen. Uw gerechten worden met dezelfde aandacht en hoogst mogelijke zorg bereidt als wanneer u bij ons in het restaurant komt eten. Kijk op de bestellen en afhalen pagina voor meer informatie over het bestellen.

Wat houdt een Nepalees restaurant in Hilversum in?

Wij zijn Surya Restaurants, een Nepalees restaurant in Hilversum. Bij ons kunt u genieten van de Nepalese keuken. Ons restaurant is zeer sfeervol ingericht met authentieke aankleding, mooie lampen. De geuren van de diverse kruiden uit de keuken zullen u bij binnenkomst al het water in de mond doen lopen.

Welke Nepalese gerechten zijn er?

De Nepalese keuken is zeer divers. Op onze menukaart kunt u precies zien welke gerechten wij serveren. Naast Nepalese gerechten serveren wij ook Indiase gerechten. Op de menukaart kunt u precies zien uit welk land de gerechten komen en wat er in zit.