Nepalees eten in Utrecht

Zoekt u een restaurant in Utrecht waar u Nepalees kunt eten? Surya Restaurants is een Indiaas en Nepalees restaurant gevestigd op het Janskerkhof in Utrecht. Onze koks brengen een stukje uit de Nepalese keuken naar Utrecht, zodat u kunt genieten van Oosterse smaken en geuren. Daarnaast vind u ook andere Oriëntaalse en Indiase gerechten op ons menu.

Benieuwd naar onze menu kaart? Bekijk deze dan online. Direct reserveren is mogelijk via onze website, of telefonisch via 030 2080 809.

Online bestellen!

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

indiaas eten amsterdam

Lekker Nepalees eten bij Surya Restaurants in Utrecht

  • Diner, afhalen en catering
  • Restaurants in Hilversum, Utrecht en Amsterdam
  • Indiaas en Nepalees eten, naar authentieke recepten
  • Speciale aanbiedingen en groepsarrangementen
  • Vlees, vis en vegetarische gerechten
  • Wij gebruiken verse en hoogwaardige ingrediënten

Genieten van de Nepalese keuken, en dat in Utrecht

Of u nu van vlees houdt, zin in vis heeft of juist een vegetarisch gerecht wilt, onze uitgebreide menu kaart biedt u al deze mogelijkheden. Zin in vlees? Dan is een gerecht als Tandoori Garlic Chicken Tikka wellicht iets voor u. Vis liefhebbers kunnen een gerecht als Lemon King Prawns proberen, en vegetariërs Surwa en Samora. Al deze gerechten bereiden onze koks met verse ingrediënten.

Onze menu kaart is op onze website in te zien. Daar vindt u het complete overzicht van het Nepalees eten dat wij serveren in ons restaurant in Utrecht.

Indiaas eten amsterdam cocktails

Reserveer direct!

Kom Nepalees eten in ons restaurant in Utrecht

Wilt u meer weten over de Nepalese keuken of een tafel reserveren? Bel dan naar 030 2080 809, stuur ons een e-mail of reserveer online.

Geef ook gerust allergieën of voedsel intoleranties door. Doordat wij verse ingrediënten gebruiken bij de bereiding kunnen onze koks daar gemakkelijk rekening mee houden.

Waar kan ik Nepalees eten in Utrecht?

Voor Nepalees eten in Utrecht moet u bij Surya Restaurants zijn. Wij zijn een Nepalees restaurant in Utrecht en hebben diverse authentiek Nepalese gerechten op onze menukaart staan.

Kan ik Nepalese gerechten afhalen?

Dat kan zeker! Als u thuis wilt genieten van een van onze heerlijke gerechten, kunt u telefonisch bij ons een bestelling plaatsen. Uw gerechten worden met dezelfde aandacht en hoogst mogelijke zorg bereidt als wanneer u bij ons in het restaurant komt eten. Kijk op de bestellen en afhalen pagina voor meer informatie over het bestellen.

Wat houdt een Nepalees restaurant in Utrecht in?

Wij zijn Surya Restaurants, een Nepalees restaurant in Utrecht. Bij ons kunt u genieten van de Nepalese keuken. Ons restaurant is zeer sfeervol ingericht met authentieke aankleding, mooie lampen. De geuren van de diverse kruiden uit de keuken zullen u bij binnenkomst al het water in de mond doen lopen.

Welke Nepalese gerechten zijn er?

De Nepalese keuken is zeer divers. Op onze menukaart kunt u precies zien welke gerechten wij serveren. Naast Nepalese gerechten serveren wij ook Indiase gerechten. Op de menukaart kunt u precies zien uit welk land de gerechten komen en wat er in zit.