Reserveer direct!

Genieten in een Nepalees restaurant te Hilversum

Wilt u binnenkort een bepaalde gelegenheid vieren met een gezellig avondje uit eten? Of eet u gewoon graag buiten de deur? Woont u in de buurt van Hilversum? Kom dan eens eten bij Surya Restaurants! Wij zijn een Nepalees restaurant gevestigd in Hilversum, Utrecht en Amsterdam. Wij ons maakt u kennis met gerechten uit de authentieke Nepalese, Oriëntaalse en Indiase keuken. Laat u verassen door Oosterse smaken en geuren! Onze ervaren koks gebruiken enkel verse ingrediënten van hoge kwaliteit bij het bereiden van de gerechten. Voor culinair meesterschap en een uitstekende service zit u bij ons dus goed.

Ook lekker uit eten bij ons Nepalees restaurant in Hilversum? Bekijk dan eens het aanbod op onze menukaart, of plaats gelijk uw reservering! Dat kan per telefoon via 035 6319 420 of middels de online reserveringsmodule.

Online bestellen!

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

indiaas eten amsterdam

Laat u verrassen door de Nepalese keuken!

Van vegetarische Surwa en Samosa tot Chicken Soup en Boti Kabab als voorgerecht en van Gurkha Lamb, Dai Bhaat Masu en Tandoori Garlic Chicken Tikka tot Lemon King Prawns en Mushroom Sabji. Ons Nepalees restaurant in Hilversum heeft een diverse en brede menukaart met, naast natuurlijk gerechten uit de Nepalese keuken, ook Indiase en Oriëntaalse gerechten vlees-, vis en vegetarische gerechten. Deze kunnen worden geserveerd met bijpassende wijnen. Wie nog ruimte over heeft voor een dessert heeft de keuze uit diverse exotische desserts. Benieuwd naar onze menukaart? Deze kunt u online via onze website bekijken.

Gegarandeerd een gezellig avondje uit

Een avondje uit eten bij Surya Restaurants staat voor een en al gezelligheid. Zodra u bij ons binnenkomt worden uw neusgaten gelijk gevuld met Oosterse geuren van Oriëntaalse en Indiase specerijen. Ons restaurant is op elegante wijze ingericht, met veel sfeervolle verlichting en kleurrijke banken. Geniet met z’n tweetjes aan een van onze knusse tafels, of kom langs met een wat grotere groep. Voor groepen hebben we langere banken en privé nissen.

Indiaas eten amsterdam cocktails

Reserveer direct!

Reserveer gelijk bij ons Nepalees restaurant in Hilversum!

Benieuwd naar ons Nepalees restaurant in Hilversum? Ook genieten van de Nepalese, Indiase of Oriëntaalse keuken? Bij Surya Restaurants heten we u van harte welkom! Plaats gelijk uw reservering en beleef een gedenkwaardige avond in een sfeervol restaurant. Reserveren kan via onze website of door te bellen naar 035 6319 420. Heeft u nog speciale dieetwensen (zoals een gluten of lactose intolerantie)? Neem dan even contact op en geef dit gerust aan, dan kunnen wij daar rekening mee houden!

Waar kan ik Nepalees eten in Hilversum?

Voor Nepalees eten in Hilversum moet u bij Surya Restaurants zijn. Wij zijn een Nepalees restaurant in Hilversum en hebben diverse authentiek Nepalese gerechten op onze menukaart staan.

Kan ik Nepalese gerechten afhalen?

Dat kan zeker! Als u thuis wilt genieten van een van onze heerlijke gerechten, kunt u telefonisch bij ons een bestelling plaatsen. Uw gerechten worden met dezelfde aandacht en hoogst mogelijke zorg bereidt als wanneer u bij ons in het restaurant komt eten. Kijk op de bestellen en afhalen pagina voor meer informatie over het bestellen.

Wat houdt een Nepalees restaurant in Hilversum in?

Wij zijn Surya Restaurants, een Nepalees restaurant in Hilversum. Bij ons kunt u genieten van de Nepalese keuken. Ons restaurant is zeer sfeervol ingericht met authentieke aankleding, mooie lampen. De geuren van de diverse kruiden uit de keuken zullen u bij binnenkomst al het water in de mond doen lopen.

Welke Nepalese gerechten zijn er?

De Nepalese keuken is zeer divers. Op onze menukaart kunt u precies zien welke gerechten wij serveren. Naast Nepalese gerechten serveren wij ook Indiase gerechten. Op de menukaart kunt u precies zien uit welk land de gerechten komen en wat er in zit.