Eten in een Nepalees restaurant te Utrecht

Zin in een avondje lekker uit eten gaan? Woont u in Utrecht of de omgeving daarvan? Houdt u van Aziatische gerechten, zoals gerechten uit de Nepalese keuken? Kom dan eens eten bij Surya Restaurants! Wij zijn een Nepalees restaurant midden in Utrecht. Naast authentieke Nepalese gerechten serveren we ook eten uit de traditionele Indiase en Oriëntaalse keuken. Bij ons proeft u dus echt een stukje Azië! Voor de bereiding maken we altijd gebruik van hoogwaardige en verse ingrediënten. Voor culinair meesterschap en een uitstekende service bent u bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd naar ons Nepalees restaurant in Utrecht? Bekijk dan eens onze menukaart, of reserveer een tafel via 035 6319 420 of onze website!

Online bestellen!

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

Nepalees eten Amsterdam

indiaas eten amsterdam

Een elegante en sfeervolle locatie

Een avondje uit eten moet natuurlijk gezellig zijn. Dat vraagt om een elegante en sfeervolle locatie. Daarvoor zit u bij ons Nepalees restaurant in Utrecht helemaal goed. Zodra u een voet in ons restaurant zet waant u zich direct in Oriëntaalse sferen. Uw neus wordt meteen gevuld met de geuren van Oosterse specerijen, terwijl u onder onze sfeervolle verlichting gezeten gaat op een van de kleurrijke banken. Onze locatie in Utrecht bevat diverse knusse tafels, alsmede langere banken en privé nissen indien u met een grotere groep eten komt.

Genieten van de Nepalese keuken

Bij Surya Restaurants kunt u genieten van een uitgebreide menukaart. Laat u verassen door exotische gerechten uit de Nepalese keuken, of verwen uw smaakpapillen met een Oriëntaals of Indiaas gerecht. Wij serveren talloze vlees-, vis-, en vegetarische gerechten, met een brede variatie in kruiden en smaak. Van vegetarische Surwa en Samosa tot Chicken Soup en Boti Kabab als voorgerecht en van Gurkha Lamb, Dai Bhaat Masu en Tandoori Garlic Chicken Tikka tot Lemon King Prawns en Mushroom Sabji. Natuurlijk onder het genoet van speciaal voor u geselecteerde wijn. Voor iedereen wel wat wils! Heeft u nog plek over aan het eind? Sluit het etentje in stijl af met een van onze desserts. Benieuwd naar de rest van onze menukaart? Bekijk dan online onze menukaart.

Indiaas eten amsterdam cocktails

Reserveer direct!

Reserveer gelijk bij ons Nepalees restaurant te Utrecht!

Benieuwd naar de Nepalese, Oriëntaalse of Indiase keuken? Kom een hapje eten in ons Nepalees restaurant in Utrecht! Wij heten u van harte welkom en bezorgen u graag een gedenkwaardige avond. Om een tafeltje te reserveren kunt u telefonisch contact opnemen via 035 6319 420 of de online reserveermodule gebruiken. Indien we rekening dienen te houden met bepaalde dieetwensen (zoals een lactose of gluten intolerantie) kunt u dit gerust aangeven.

Waar kan ik Nepalees eten in Utrecht?

Voor Nepalees eten in Utrecht moet u bij Surya Restaurants zijn. Wij zijn een Nepalees restaurant in Utrecht en hebben diverse authentiek Nepalese gerechten op onze menukaart staan.

Kan ik Nepalese gerechten afhalen?

Dat kan zeker! Als u thuis wilt genieten van een van onze heerlijke gerechten, kunt u telefonisch bij ons een bestelling plaatsen. Uw gerechten worden met dezelfde aandacht en hoogst mogelijke zorg bereidt als wanneer u bij ons in het restaurant komt eten. Kijk op de bestellen en afhalen pagina voor meer informatie over het bestellen.

Wat houdt een Nepalees restaurant in Utrecht in?

Wij zijn Surya Restaurants, een Nepalees restaurant in Utrecht. Bij ons kunt u genieten van de Nepalese keuken. Ons restaurant is zeer sfeervol ingericht met authentieke aankleding, mooie lampen. De geuren van de diverse kruiden uit de keuken zullen u bij binnenkomst al het water in de mond doen lopen.

Welke Nepalese gerechten zijn er?

De Nepalese keuken is zeer divers. Op onze menukaart kunt u precies zien welke gerechten wij serveren. Naast Nepalese gerechten serveren wij ook Indiase gerechten. Op de menukaart kunt u precies zien uit welk land de gerechten komen en wat er in zit.